in

«Геть дідок поїхав розумом» — Філіпа Кіркорова висміяли після низки пластичних операцій

Пропутінський співак Філіп Кіркоров розсмішив своїх шанувальників сміхотворним зовнішнім виглядом. Після операцій та косметичних маніпуляцій з зовнішністю, які мали б омолодити 55-річного виконавця, він став комічно виглядати і дивно рухатися.

Розкритикували образ співака його фанати та Telegram-пабліки. Зокрема, зауважили, що артист, який прагнув виглядати молодіжно, став схожим на діда і не може нормально співати (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

У Кіркорова почалися «святкові» концерти з нагоди його дня народження, яке співак відзначить 30 квітня. Після першого з 10 запланованих виступів фанати путініста висміяли його зовнішній вигляд.

Артист перефарбував своє волосся та бороду в білосніжний колір, чим нагадав сивого, старого дідуся своїм глядачам. Особливо недолуго ці зміни виглядають в поєднанні з «натягнутим» обличчям зірки й штучно зробленим торсом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Жизнь звезд💥 (@giznzvezd)

Як відомо, Кіркоров звернувся до хірурга, щоб повернути тілу рельєф та розгладити на обличчі зморшки. Проте такі підтяжки дорого обійшлися артисту.

На відео чітко видно, що він ледь відкриває рот. Ба більше, шоу було поставлене таким чином, що співаку не доводилося ходити по сцені, адже його піднімали і носили на руках чоловіки, які були на підтанцьовці.

«Рот після операцій ніби важко відкривається, а білі очі додають божевілля. Кіркоров так хотів омолодитися, а став немов дід», – написали в одному з російських каналів, а в коментарях висміяли новий образ путініста.

«Може бути двійня» — співак Позитив зізнався, що готується з коханою до весілля та до народження дітей

«Стоп. Коханого немає» — У важких боях за свободу та незалежність України загинув учасник популярного рок-гурту