in

«Вручили повістку?» — Андрія Данилко не випустили за кордон: скасовано тур США та Канадою

Відомий український музикант та пародист Андрій Данилко, якого знають завдяки сценічному образу Вєрки Сердючки, був змушений скасувати свої весняні концерти в межах туру США та Канадою. Артисту та його команді, що складається з 26 осіб, заборонили виїзд за кордон.

Справа в тому, що сам Данилко та інші артисти з його колективу не зробили всіх необхідних документів відповідно до нових правил для тимчасового виїзду за кордон із України. Гастролі були заплановані на кінець квітня ще рік тому, а тоді випускали за іншою процедурою. Про це співак повідомив на особистій сторінці в Instagram.

Данилко звернувся до шанувальників, які збиралися відвідати концерти Сердючки у містах Америки та Канади. Він запевнив, що тур все ж таки відбудеться, але буде перенесений на інші дати, ймовірно, на осінь.

«На жаль, наш тур містами США та Канади вимушено перенесено на осінь. У нас велика команда, всі з різних куточків країни, і не всі встигли вчасно оформити документи, необхідні для виїзду за кордон за новими правилами. Ми не могли вирушити в тур у неповному складі, адже якість та рівень наших шоу залежать від кожного з учасників бенду», – написав виконавець.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Данилко висловив сподівання, що шанувальники з розумінням віднесуться до таких обставин і прийдуть на концерти восени, щоби підтримати Україну.

«Нам щиро шкода, що обставини зіграли проти нас, але скоро ми неодмінно приїдемо до вас, щоб підтримувати Україну. Усі квитки залишаються дійсними на нові дати, які оголосимо вже незабаром. Тому дуже просимо вас зберегти квитки, бо Вєрка, Мама і всі-всі-всі чекають на зустріч із вами. Сподіваємося на ваше розуміння. Слава Україні! » – резюмував артист.

Однак не всі шанувальники з розумінням поставилися до перенесення туру. Найближчий концерт був запланований у Маямі на 18 квітня, а повідомлення про його скасування з’явилося цього ж дня. Люди, які приїхали на шоу з інших міст, почали звинувачувати Данилка у непрофесійності.

«Це така неповага до глядача!», «Тільки, на жаль, гроші, які ми витратили на готель і дорогу, не дійсні на наступний концерт і прогорять. Невже це професійно – через два дні скасовувати концерт? Дуже зручно виправдовуватися «якістю виступу» і так далі. Але документи були не отримані не за два дні до концерту, правильно?» – залишали незадоволені коментатори.

А інші українці тим часом осудили співвітчизників, які вирішили поскаржитися на свої «проблеми» з Маямі, поки в рідній країні триває терористична війна.

«Прочитавши коментарі, стало шкода, що у мене таких проблем немає… Може, до нас, до Харкова поїдете, шановні коментатори? У нас свій концерт!», «Соромно за людей, які скаржаться на скасування концерту. У нас взагалі-то війна, і це точно не найбільша втрата», – писали інші інтернет-користувачі.

Організатор North American Tour Вєрки Сердючки та президент компанії Resilience Entertainment Ігор Голубчик дав ексклюзивний коментар щодо ситуації, яка сталася. Він запевнив, що всі заплановані концерти артиста відбудуться, але насамперед їм доведеться виконати величезну роботу.

«Ми готувалися до цього туру рік! Велика команда: візи, документи, складна логістика, великі зали, техніка. При тому, що нам постійно намагалися ставити палиці в колеса: то вкидали інформацію, що Андрій хворий і не приїде, або, що це не справжній Андрій Данилко. Андрія та його Сердючку тут дуже чекали останніх 10 років! Зрозуміло, що ці питання будуть вирішені найближчим часом. Також, що перенесені на осінь концерти відбудуться. Так, нам доведеться знову виконати величезну роботу. Але ми переможемо, у цьому немає сумнівів. Тому що Сердючка – це радість, така необхідна зараз на тлі щоденного мороку. І кожна наша усмішка зараз – це ляпас окупанту», – запевнив Голубчик.

Зазначимо, це не вперше, коли Данилку доводиться переносити свої концерти. Проте раніше це було пов’язане із станом здоров’я артиста. У зірки на тлі ларингіту стався крововилив у голосовий зв’язок. Це небезпечний стан, який потребує серйозного лікування та повного голосового спокою протягом кількох тижнів.

Донька Олі Фреймут похвалилась пишним бюстом в обтислій сукні-комбінації

Хореограф Влад Яма, який втік до США, засвітився на фото у столиці України