in

Хореограф Влад Яма, який втік до США, засвітився на фото у столиці України

Український хореограф і суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма, який переїхав із сім’єю жити до Маямі, несподівано засумував за рідним домом. Він згадав про мирні часи у столиці, але так і не відповів на запитання шанувальників, коли збирається повертатися на Батьківщину.

Танцюрист розмістив у Instagram-stories фотографію з дружиною Ліліаною та сином Леоном, на якій згадав Київ. Крім того, кілька днів тому він залишив ліричний пост, зазначивши, що «все колись закінчується».

Під свіжою публікацією українці писали обурені коментарі, але Яма встигав їх швидко видаляти. Тепер під кадром читаємо лише слова підтримки та подяки фанатів Владислава за донати на ЗСУ. Приємні слова Яма не залишає поза увагою, але цікавість фоловерів не поспішає задовольняти.

  • «Люди! Які ж ви злі! Навіщо так? Хоч і виїхав, але Влад постійно донатив на ЗСУ»,
  • «Як ти тримаєшся?»,
  • «Не ображайся на людей, вони такі різні. А ви живіть і радійте»,
  • «Владе, не переймайтеся так, ви тепер теж на своєму місці»,
  • «Владе, ти молодець, хоч ти і виїхав з України. Ти робиш те, що вмієш», – висловлюють підписники свою відданість артистові.

До речі, Яма так і не звик до хейту через свою втечу з країни. Українці часто дорікають йому за зміну місця проживання і вкрай різко ставляться до розважального контенту, який він постить у соціальних мережах. Хореограф встигає чистити критику під публікаціями й вдавати, ніби нічого не відбувається.

«Вручили повістку?» — Андрія Данилко не випустили за кордон: скасовано тур США та Канадою

Великі борги в Києві та депутатський мандат: стало відомо, чому хореограф Яма втік з України