in

«Все сумно і фатально: залишився місяць» — онколог зірки серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк дав страшний заключний вирок

У 2019 році у відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк діагностували агресивну форму раку мозку.

З того часу вона практично не з’являється на публіці, але, як повідомляли близькі артистки, продовжує наполегливо боротися з важкою недугою. Проте прогнози лікарів щодо одужання зірки серіалу «Моя прекрасна няня» зовсім невтішні. Так, один із онкологів заявив, що Заворотнюк «залишився місяць, максимум два».

Лікар Юрій Покровський у коментарі журналістам пояснив, що тривала хвороба актриси вже, ймовірно, пошкодила важливі ділянки центральної нервової системи, а вона практично не підлягає відновленню. Бентежить онколога також мовчання сім’ї Заворотнюк, що, на його думку, може бути пов’язане із погіршенням стану знаменитості.

«Пухлина поширюється, зачіпає структури мозку. Це говорить про серйозні негаразди з ЦНС. Все сумно і фатально, ми втрачаємо людину. Навряд чи щось допоможе. Я думаю, що залишився місяць, два максимум», – прокоментував Покровський.

Відомо, що донька актриси Анна приїжджала до рідних на Великдень. Вона разом із чоловіком проживає в ОАЕ, але вирішила відвідати маму на свято. У мережі на тлі цього почали поширювати чутки, що приїзд дівчини пов’язаний із погіршенням стану зірки.

Як зараз виглядає Заворотнюк – невідомо, оскільки вона не з’являється на публіці та соцмереж не веде. Втім, іноді в інтернет проскакують кадри з камер відеоспостереження, на яких зображено автомобіль російського фігуриста, чоловіка актриси Петра Чернишова. На пасажирському сидінні можна побачити жінку, якою, ймовірно, і є «няня Віка». Втім, упізнати її практично неможливо – хвороба сильно змінила артистку.

І хоча прогнози лікарів звучать досить приречено, фанати вірять, що Заворотнюк все ж таки вдасться подолати недугу.

Нагадаємо, актриса бореться із гліобластомою головного мозку з 2019 року. Востаннє артистка з’являлася на публіці у квітні того ж року на відкритті ювелірного бутика у Єревані. Після цього сім’я знаменитості повністю убезпечила її від зовнішнього світу.

Також додамо, що в мережі раніше розповсюджували інформацію, що Заворотнюк розвинувся частковий параліч правої частини тіла, а пізніше медики підключили її до апарату штучної вентиляції легень. Нещодавно у ЗМІ також ходили чутки про те, що онкохвора зірка серіалу «Моя прекрасна няня» втратила можливість говорити. Так вирішили після того, як донька актриси опублікувала Instagram-stories, у якій написала, що важко переживає неможливість радитись з мамою.

Дочка актриси Анна прокоментувала повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Вона запевнила, що проти вбивства людей і наголосила, що наполовину українка.

«Це дуже мило!» — українська захисниця показала зворушливе фото свого чоловіка-військового з крихітною донечкою

Екссолістку гурту Serebro Олену Темнікову «виключили» на росТБ: співачка «перевзулася» та «подякувала» президенту України