in

Екссолістку гурту Serebro Олену Темнікову «виключили» на росТБ: співачка «перевзулася» та «подякувала» президенту України

Російська співачка Олена Темнікова стала небажаною персоною на росТБ після того, як засудила війну в Україні. Зокрема, згадку про неї вирізали з документального фільму про «Фабрику зірок». Глядачі подейкують, що це повʼязано саме з публічною проукраїнською позицією скандальної артистки.

Варто зауважити, що в Україні Темнікову також недолюблюють через її захоплені коментарі на адресу диктатора Володимира Путіна.

Артистка в 2003 році брала участь у шоу «Фабрика зірок-2», де посіла третє місце. Після цього вона стала солісткою гурту Serebro, а у 2014 році розпочала сольну кар’єру. Фанати росіянки помітили, що в документальному фільмі про проєкт всі згадки про Темнікову вирізали, а в коментарях зауважили, що причиною могла стати її позиція.

Після повномасштабного нападу РФ на Україну співачка написала: «Я і всі мої друзі категорично проти війни та нападу. У мене у Києві, Одесі, Харкові живуть друзі. І мені боляче, гірко та дуже соромно за те, що відбувається зараз. Російський народ завжди за мир. Ні війні! Ми не хочемо війни».

Пізніше 24 лютого 2022 року вона видалила свій дописі почала ігнорувати геноцид українців. Росіяни помітили, що Темнікова зникла з інфопростору, а пропагандисти стверджували, що вона переїхала до Португалії.

Як відомо, 5 років тому співачка називала себе «радянською» і заявляла, що обожнює російський уряд. Їй дуже подобалися дії диктатора Путіна та його посіпаки Медведєва. Після цього вона планувала виступи в Україні, куди, як пізніше зʼясувалося, без перешкод потрапила.

У 2019 році артистка виступила в Одесі й відверто похизувалася, що в цьому їй «допоміг» український уряд.

«Все вийшло. Все добре. Стільки людей допомагали. Я так розумію, що і президент України теж якусь частину хорошу зробив«, – сказала Темнікова про президента Зеленського.

Того ж року Темнікова хизувалася фотографіями з Києва. Зупинилася вона тоді в розкішному готелі Hilton на бульварі Шевченка.

«Все сумно і фатально: залишився місяць» — онколог зірки серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк дав страшний заключний вирок

Історик, що став волонтером: як склалася доля білявого хлопчика з банки радянської згущенки