in

Чому ніхто із колег Заворотнюк по серіалу «Моя прекрасна няня» не прийшов з нею попрощатися

29 травня після тривалої боротьби із раком головного мозку померла популярна актриса Анастасія Заворотнюк.

Артистка стала відомою завдяки чудово втіленій ролі веселої простушки в комедійному телесеріалі «Моя прекрасна нянька». Фільм складається із семи сезонів, всього було показано 173 серії — за цей час у глядачів склалося враження, що всі герої комедії ы в житті були пов’язані тісними дружніми стосунками.

Проте, ні на відспівуванні 53-річної Анастасії Заворотнюк у Покровському монастирі, ні на похороні на Троєкурівському цвинтарі нікого з колег актриси по телесеріалу не було помічено. На прощання не прийшов ні Борис Смолкін, який запам’ятався яскравою роллю дворецького, ні Ольги Прокоф’євої, ні Катерини Дубакіної. Єдиний, хто з’явився біля труни з Анастасією (за її передсмертним бажанням, труна була відкрита) був її партнер фільму і колишній коханий Сергій Жигунов.

Прощання з Анастасією Заворотнюк

Відсутність колег із серіалу могла бути викликана різними причинами: від особистих обставин до можливих непорозумінь, про які широка публіка могла не знати. Водночас багато шанувальників у соцмережах відзначили, що не бачать у цьому нічого соромного:

  • Якщо від душі не обов’язково публічно. Що за маячня. Висловлюють співчуття родичам, а не каналам новин і блогерам.
  • Люди чекають на показуху… Більшість медійних зірок з усього намагаються влаштувати шоу… Тому шанувальники не розуміють чому так

Читайте також. Померла на руках чоловіка: Анастасія Заворотнюк буквально висохла, змінившись до невпізнання

«Я знову стала мамою!»: Наталія Могилевська розповіла про несподіване поповнення в сім’ї

Всіляко намагалася приховати: Анна Трінчер оскандалилася відпочинком з росіянами на весіллі відомої блогерки