in

«Я не відчуваю різниці статі!» — Володимир Борисенко прокоментував свою тягу до біосексуалізму

Учасник популярного у 2000-х дуету, який складався з братів-близнюків Борисенків Володимир Борисенко відверто прокоментував чутки про свою сексуальну орієнтацію.

Подейкують, що Вова – бісексуал, та надає перевагу як жінкам, так і чоловікам. У програмі «Слава+» Борисенко зазначив, що не зараховує себе до бісексуалів, проте наголосив, що стать для нього неважлива:

«Я дивлюсь на людину. Я не дивлюсь на неї через призму сексуальності. Мені цікава людина, як людина. Її інтелектуальна складова, емоційна, філософська. А сексуальна – це вже коли буде запит», — прокоментував артист.

Також він зізнався, що мав розмову про свою орієнтацію з ексдружиною, співачкою Любою Юнак, відомою під псевдонімом Лавіка.

«Ми з Любою багато говорили про це. Ми з нею говорили про те, що так багато різних людей, і до тебе залицяються, і до мене залицяються. І це чоловіки. Давай розберемося: ти – гей? Кажу: «Ні». «Ти – бісексуал?». Кажу: «Ну, в принципі можливо». Бо мені подобаються люди. Я не відчуваю різниці статі. Тобто, мені не стать важлива. Мені важлива людина. Мені неважлива наявність сексу. Мені важлива емоційна та партнерська складова. Щоб у людей був взаємозв’язок», — пояснив Володимир.

Водночас, співак підкреслив, що не відчуває себе бісексуалом і не може сказати, що він такий.

Нагадаємо, що Володимир Борисенко та Лавіка були одружені півроку. Закохані зіграли весілля 2018-го, та вже за півроку оголосили про своє розлучення. Як зізнавався Борисенко, розрив йому дався складно, а ініціаторкою розлучення стала Лавіка.

Настя Каменських зайнялась новою благодійною справою аби пришвидшити перемогу України

«Пішла в тінь на довгий час» — хто змусив зникнути з екранів переможницю «Х-фактора» Аіду Ніколайчук