in

«Пішла в тінь на довгий час» — хто змусив зникнути з екранів переможницю «Х-фактора» Аіду Ніколайчук

Талановита українська вокалістка Аіда Ніколайчук, яка стала переможницею третього сезону «Х-фактора», продовжує будувати музичну карʼєру. Повномасштабна війна змусила її виїхати за кордон, проте вже восени співачка почала публікувати фото з України та продовжила займатися творчістю.

За 10 років, відтоді як її тріумфально назвали переможницею відомого проєкту, у житті артистки сталося багато нового.

Ролик з її а капела виконанням пісні «Колискова» свого часу був дуже популярним серед українців, адже навіть професійні судді почали сумніватися в тому, що чують на власні вуха. Втім, співачка довела їм, що майстерно володіє своїм голосом, і зрештою перемогла.

«Він (Х-фактор – ред.) дав мені той самий стусан – йти далі, не зупинятися. Я побачила, що люди в мене повірили. Однак там було підводне каміння, яке мені зіграло не на руку, через яке я пішла в тінь на довгий час», – розповіла виконавиця в інтервʼю «Сегодня».

Згодом артистка взяла собі сценічне імʼя AIDA та почала випускати авторські треки, на які її надихав життєвий досвід. Іноді, зізналася зірка, зовсім невдалий.

Аіда була заміжня за білоруським мотогонщиком Микитою Подольським, який молодший за неї на 12 років. Пара прожила разом п’ять років. Розрив, як розповіла Ніколайчук, був непростий, і після нього ексзакохані припинили спілкуватися.

Вокалістка зареклася ніколи не повертатися в минулі стосунки і запевнила, що зараз у її житті все добре. Повернення до творчості Аіди підтримав її дорослий 20-річний син та рідні.

Зараз на YouTube-каналі виконавиці є 4 пісні, які вона опублікувала за останній рік. Треки співачки збирають сотні тисяч переглядів, хоч вона зовсім нещодавно повернулася до шоу-бізнесу.

«Я не відчуваю різниці статі!» — Володимир Борисенко прокоментував свою тягу до біосексуалізму

Дружина підтримує їхню «дружбу»: Ані Лорак засвітила обручку від заміжнього іспанця Ісаака