in

«Він іноді каже неправду!» — Євген Кошовий «розсекретив», як змінився Володимир Зеленський

Художній керівник Студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів про зміни, які помітив під час президенства у своєму другові Володимирі Зеленському.

Кошовий та Зеленський товаришують протягом 17 років і підтримують зв’язок й зараз. Нині друзі більше переписуються. В інтерв’ю Олексію Суханову для його YouTube-програми «Говорить Суханов» Кошовий розповів про зміни у Зеленському після того, як він став президентом:

«Він іноді каже неправду, що він спить. Тому що це все видно. Якщо людина навіть 2-3 години не позакриває очі, це все видно. Він навіть не усміхається. Тобто усмішка з його обличчя зійшла, але почуття гумору він не втратив. Коли переписуємося, іноді таке буває, напише щось таке, що я думаю: «О, ти в формі, брате». Це змінилося. І це так, трошки, засмучує. Тому що бачити людину 17 років, яка усміхається, і разом з нею ти ржеш без втоми. А тут таке. Він став такий, як сталь. Як залізо. І коли бачиш його інтерв’ю, коли він зустрічається зі світовими лідерами, то такий, дорослий лідер своєї нації», — сказав із сумом у голосі Кошовий.

Також він відповів, чи вважає, що після президентства Зеленський зможе повернутися до своєї попередньої діяльності:

«По-перше, я думаю, що його не відпустять, саме українці. По-друге, думаю, що після такого повернутися до минулої своєї професії дуже складно буде», — висловив думку Кошовий.

У Чернівцях українську співачку Настю Каменських довели до сліз: чи завершила концерт артистка?

«Тижнями в лікарні» — українська співачка Оля Полякова пригадала своє перше побачення в 15 років через яке ледь не залишилась без дітей