in

«Тижнями в лікарні» — українська співачка Оля Полякова пригадала своє перше побачення в 15 років через яке ледь не залишилась без дітей

Українська співачка Оля Полякова згадала одне з перших своїх побачень, коли їй було 15 років. За словами зіркової блондинки, хлопець узимку запросив її на прогулянку, але романтична зустріч закінчилася тривалим лікуванням та стражданнями. Юна артистка одягла коротку спідницю у великий мороз, після чого потрапила на лікарняне ліжко із запаленням яєчників.

Про це знаменитість розповіла у новому випуску програми «Дорослі дівчата» на YouTube-каналі Маші Єфросініної. Тоді, вона позичила у мами модний піджак, доповнивши його мініспідницею та короткими черевиками. Однак бажання сподобатися хлопцеві зіграло з Поляковою злий жарт.

«Мене хлопчик запросив на ялинку. Я хочу одягтися. І здається, що весь твій одяг не пасує. Усе старе, жахливе, кошмарне. А у мами був сірий шкіряний піджак, дуже класний. На вулиці мінус 23. По коліно снігу. Я вдягаю піджак, светр, коротку спідницю, капронові колготки та черевички. Але до цієї ялинки треба ж дійти. І ось я йду до нього, вітер такий. Я йду і розумію, що в мене ноги червоні, вони зледеніли», – поділилася з Єфросініною вокалістка.

Оля наголосила, ця ситуація навчила її не жертвувати заради інших своїм комфортом. Після народження першої дитини вона почала відповідальніше ставитися до здоров’я.

«Закінчилося це циститом, запаленням яєчників, двома тижнями в лікарні, антибіотиками, уколами. Сьогодні мені навіть не спаде на думку заради когось так жертвувати. Я зараз взагалі не ношу капронові колготки, крім того, як на сцені. Я одягаюся дуже тепло: термобілизна, штани», – повідомила виконавиця хіта «Шлепки».

«Він іноді каже неправду!» — Євген Кошовий «розсекретив», як змінився Володимир Зеленський

Найтатуйованіша жінки Британії нанесла на своє тіло понад 90 різних малюнків та лягла під ніж пластичних хірургів: як вони виглядала колись?