in

«Це звичка, повірте мені» — українська дзюдоїстка Дар’я Білодід розсекретила свій раціон харчування

22-річна олімпійська призерка з дзюдо Дар’я Білодід, тіло якої завжди в тонусі, розказала секрети харчування.

У пості в Instagram спортсменка порадила, якіх продуктів слід уникати та іноді можна пропустити сніданок.

«Я дуже часто отримую питання на тему «харчування». Для мене це велика тема і говорити про неї можна багато. Я мала різний досвід та пориналася у цю тему з головою. Я вирішила дати вам декілька порад від себе, які допоможуть бути у формі: намагайтеся витримувати паузу між прийомами їжі 4-6 годин і не перекусувати; їжте овочі кожен день; їжте повільно, щоб відчувати насичення їжею. Бо коли ми з’їдаємо все швидко, нам здається,що ми не наїлися, та хочеться ще і ще», — запевнила Білодід.

За словами Дар’ї, краще не їсти без появи відчуття голоду:

«Нас привчили їсти по годинах, тому що треба, але організм сам відчуває,коли йому треба. І якщо ,наприклад, зранку ви не хочете снідати, не треба їсти через силу».

«Солодке-це звичка, повірте мені, що якщо на певний період прибрати солодке зі свого раціону, через деякий час вам його не буде хотітися. І коли ви будете їсти звичайну цукерку, вона вам буде здаватися занадто солодкою та нудотною.

Пийте чисту воду, а не соки та інші солодкі напої. Звичайно, іноді можна, але не частуйте. Приберіть соуси та всі некорисні продукти , які поліпшують смак страви. Їсти смачно можна і з корисних продуктів. Любіть себе та своє тіло», — закликала спортсменка.

«Ледь не відморозила ніс» — дружина мера Дніпра Бориса Філатова підкорила найвищу точку планети

Українська блогерка повідомила, що Потап знову втік з України: де перебуває продюсер?