in

«Це не логічно зовсім!» — скандал щодо виступу Руслани на «Євробаченні — 2023» набирає нових обертів

Скандал між організаторами «Євробачення-2023» і співачкою Русланою, яка першою від України перемогла на конкурсі і привезла шоу до нашої країни, не вщухає.

Днями у Мережі з’явилася новина, що конфлікт вичерпано і нібито Руслана виступить у фіналі музичної першості наживо з Києва. Та ця інформація не відповідає дійсності.

Ми зв’язалися з менеджеркою Руслани Яною Прядко, яка підтвердила нам, що як і раніше, виступ зірки на конкурсі не запланований:

«Жодних змін, крім низки консультацій від публікації посту Руслани, не відбулось. Формально глядачі побачать Руслану на екрані, але виступу першої української переможниці «Євробачення-2004» на сцені «Євробачення-2023″, як у інших переможців, не буде!» – зазначила Яна Прядко.

Менеджерка Руслани наголосила, що під час фіналу конкурсу артистка фізично перебуватиме у Великій Британії, тож ніяк не зможе виступити з Києва, як про це писали раніше.

У Руслани розповіли про заходи, присвячені «Євробаченню», в яких виконавиця візьме участь:

«Руслана буде у Великій Британії. Вона має два запрошення і візьме участь в двох сайдівентах, що відбудуться в Ліверпулі і будуть організовані мерією міста-господаря «Євробачення». Це виступ-колаборація з Англійською Національною Оперою 9 травня та участь в проєкті головного партнера «Євробачення» — компанії Тік-Ток «Легенди Євробачення» 12 травня», — розповіла Прядко.

Обидві ці події не мають стосунку ані до головної сцени «Євробачення», ані до корпорації ВВС, яка є організатором «Євробачення 2023». «Зрештою самі представники ВВС нам підтвердили, що це активності мерії Ліверпуля, а не організаторів «Євробачення», — зазначила Прядко.

Менеджерка артистки зауважила, що в Україні наразі є лише три переможця за всю історію «Євробачення» і не покликати виступити на конкурсі артистку, яка першою привезла музичну першість до України – нелогічно:

«Її запрошують на всі найбільші шоу «Євробачення», бо вона і її пісня дійсно легендарні і улюблені єврофанами. Тому не запросити Руслану на головну сцену у мікс виступів переможців і артистів з України  – це реально якось ну дуже дивно. І це питання виникне не лише у єврофанів, але і у артистів, що візьмуть участь у «Євробаченні» також. Бо це не логічно зовсім. Руслана і її перемога 2004 року — це гордість для України, як і кожен наступний переможець. Але першим завжди є особлива шана та повага», — сказала Прядко.

Менеджерка співачки додала, що у своєму пості в Facebook Руслана звернулась до аудиторії з запитанням, чи чекати їй на запрошення, чи оголосити відмову безвідносно, чи таке запрошення буде. І більшість підтримало Руслану та закликали виступити у фіналі найбільшого музичного конкурсу світу:

«Тож жодних демаршів з боку зірки не буде. Вона залишиться у тому форматі, який їй відведуть організатори. І вже прихильникам та єврофанам вирішувати, наскільки правильним було це рішення, як збоку організаторів, так і збоку Руслани», — зазначила менеджерка артистки.

Нагадаємо, що цьогоріч конкурс «Євробачення-2023» відбуватиметься у Великій Британії від імені України, яка перемогла минулого року. У півфіналах та фіналі конкурсу запросили виступити знакових для конкурсу артистів, зокрема Вєрку Сердючку, Go_A, Kalush Orchestra, Alyosha та інших. Втім серед запрошених артистів не виявилося першої переможниці конкурсу від України Руслани.

Ексучасник балету Світлани Лободи та зірка її кліпу «Твои глаза» отримав важке поранення на передовій

Дева Кассель оголилась для фото та засвітила неголені пахви, які зараз в «тренді»