in

Дева Кассель оголилась для фото та засвітила неголені пахви, які зараз в «тренді»

Старша донька зіркового експодружжя Моніки Беллуччі та Венсана Касселя Дева Кассель впевнено наступає на п’яти своїй знаменитій мамі.

Дівчина робить успішну кар’єру у модельному бізнесі і часто тішить шанувальників гарними фотосесіями. Цього разу 18-річна Дева порушила традицію та взяла участь у доволі провокаційних зніманнях.

Модель постала в об’єктиві фотографа Nicholas Fols. Під час знімань Дева позувала без спіднього, прикриваючи оголені груди руками. А також Дева долучилася до тренду, який нині популярний серед зірок, бути натуральним. На одній з фотографії дівчина позує з неголеними пахвами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Цікаво, що таку сміливу фотосесію доньки оцінив батько Венсан Кассель. Під постом зі світлинами у Instagram, актор написав: «Devaaaaa» і залишив смайл у вигляді серця. Припали до смаку світлини й теперішній дружині Касселя, моделі Тіні Кунакі. Вона розмістила смайл з серцями.

«Це не логічно зовсім!» — скандал щодо виступу Руслани на «Євробаченні — 2023» набирає нових обертів

«Важко з ним маленьким» — українська акторка Наталка Денисенко зізналась, як самотужки справляється з вихованням 5-річного сина