in

Як виглядає донька легендарного співака Кузьми Скрябіна та хто повів дівчину під вінець?

У легендарного співака Кузьми Скрябіна, якого вже 8 років нема з нами, залишилась донька – Марія-Барбара. Нагадаємо, що артист загинув внаслідок автокатастрофи, що трапилася в Дніпропетровській області.

Назвали її в честь улюбленої акторки Кузьми – Барбари Брильської. Родичі розповідали, що донька дуже складно пережила втрату батька, вона довго не могла з цим змиритися. На момент трагедії їй було лише 17 років.

Дівчина не є медійною персоною,  практично не користується соціальними мережами, тому досить складно дізнатися, щось про її особисте життя.

Відомо, що Марія займається благодійним фондом імені свого батька та активно допомагала дефіцитними та коштовними речами громадянам нашої країни.

Донька відомого співака працює лікарем в київському медичному об’єднанні “Дерматовенерологія”. Закінчила навчання в Київському національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця за спеціальністю “лікувальна справа”.

Під час навчання в університеті Барбара познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Пара почала зустрічатися в 2014 році, а обранець дівчини – Віктор Тур зробив їй пропозицію через 5 років їх стосунків.

На жаль, Кузьма так і не побачив свою доньку у весільній сукні, проте поряд був найкращий друг чоловіка – Михайло Хома. Він розділив з молодятами радісні моменти та привітав зі створенням нової родини.

Заради перемоги: Надя Дорофєєва опублікувала спільне фото з Позитивом та натякнула на відновлення гурту «Время и Стекло»

«Там їй нічого не світить!» — Євген Кошовий висловився про свою недовіру до співачки Світлани Лободи