in

«Там їй нічого не світить!» — Євген Кошовий висловився про свою недовіру до співачки Світлани Лободи

Художній керівник Студії «Квартал 95» Євген Кошовий різко висловився про виконавицю Світлану Лободу, яка до повномасштабної війни заробляла в Росії.

За словами гумориста, він не вірить у каяття співачки. Кошовий переконаний, що Лобода швидко «перевзулася», коли зрозуміла, що в РФ їй нічого не світить.

«Світлані Лободі не вірю. Я не повинен вірити людині, яка була у Москві. Вона зрозуміла, що там їй нічого не світить, тому що вона все ж таки українка. Вона повернулася, сфотографувалася у Бучі. Це те, що я кажу», — сказав актор у розмові з Олексієм Сухановим на шоу «Говорить Суханов».

Кошовий також зазначив, що якщо Світлана Лобода змогла повернутися до України, то зрадницям Ані Лорак та Таїсії Повалі цього точно не вдасться зробити, адже українці їх не приймуть.

«А Лорак з Повалій капусти жодної не вистачить. Не уявляю їхнього повернення сюди (до України – прим. ред.). Їх тут просто розшматують», — зазначив гуморист.

Як виглядає донька легендарного співака Кузьми Скрябіна та хто повів дівчину під вінець?

«Жорсткий аб’юзер та нахлібник» — блогер розповів, як чоловік екссолістки дуету Artik & Asti «залякав» співачку мовчати про війну