in

«Музиканту треба каятися» — церква втрутилась у святкування дня народження Кіркорова та закликала росіян молитися за співака

Відомий кремлівський блазень Філіп Кіркоров останні кілька місяців більше асоціюється у шанувальників зі зловживанням пластичними операціями та скандалами, ніж із музикою та творчістю. Втім, естрадний співак не припиняє виступати, а 30 квітня він відсвяткував своє 56-річчя, яке вже традиційно супроводжувалося серією гучних концертів. Однак і тут не обійшлося без конфузів. Цього разу втрутилася церква.

Зокрема, після витівок путініста на сцені на нього звернув особливу увагу ієромонах Феодорит. Він накинувся на опального артиста із критикою, передає Вlitz.center.

Так, Феодорит заявив, що Кіркоров ніколи не вирізнявся розумом і кмітливістю. Він переконаний, що співак має серйозні проблеми, які триватимуть і в майбутньому, тому закликав громадян країни-терористки молитися за співвітчизника.

Також ієромонах додав, що не знає більш позбавленого смаку виконавця на вітчизняній естраді.

«Якщо Філіп Кіркоров, який називає себе віруючою людиною, ходить до церкви, то духівник має ним зайнятися і серйозно поговорити. Ми повинні молитися за Кіркорова, як за всіх людей. Він може свою провину визнати. Музиканту треба каятися у своєму несмаку. Він робить дурні вчинки», – видав той.

Але не забув Феодорит полити брудом «прєдатєлєй родіни». Хоч спочатку він і звинуватив Кіркорова в недоумкуватості, під кінець нагадав, що співак має вплинути на позицію Максима Галкіна, який засуджує злочинну війну і всіляко підтримує Україну.

Тим часом у мережі активно розповсюджують кадри зі святкових концертів Кіркорова. Путініст уже традиційно відзначився неадекватними танцями та поведінкою загалом на сцені.

«Боротьба за кошти» — Олег Винник вирішив всіх обхитрити і заради слави в Німеччині «піти на все»

«Відчула, що мені потрібні зміни» — Міла Йовович побрила голову машинкою та похизувалась новою зачіскою