in

«Боротьба за кошти» — Олег Винник вирішив всіх обхитрити і заради слави в Німеччині «піти на все»

Продюсер «зниклого» українського співака Олега Винника, який зараз проживає в Німеччині, де нібито бореться із серйозною недугою, Олександр Горбенко заявив, що повністю володіє патентом на авторські права використання композицій свого підопічного і сам бренд Oleh Vynnyk.

З такою заявою він виступив після чуток про те, що артист не планує повертатись до України. Тим часом, сам виконавець встиг запатентувати своє бренд-ім’я в Німеччині з однією невеликою ремаркою, яка дозволить йому уникнути порушення умов контракту зі своїм продюсером.

Так, музикант запатентував свій особистий бренд не як Oleh Vynnyk, а як Оlegg Vynnyk, тобто із двома «Г». Цей нюанс помітив український блогер Богдан Беспалов, про що розповів на своєму YouTube-каналі.

«Що це означає? Швидше за все артист планує будувати свою англомовну кар’єру в Німеччині під псевдонімом Оlegg, що не порушує умов контракту з українським продюсером. Таким чином Винник підстрахував свою д*пу. Ймовірно, що гроші за скасовані концертні тури українцям не повернуть і, швидше за все, це моя суб’єктивна думка, ці гроші Винник використає для промоушену свого нового англомовного альбому», – прокоментував блогер.

Беспалов вважає, що між зіркою та продюсером назріває «боротьба за кошти».

«Продюсер обрубує всі кінці з артистом, відбираючи ім’я, авторський матеріал, завдяки якому Олег і став суперзіркою, а Винник зіграв на випередження та запатентував абсолютно інший псевдонім. І тут починається свобода творчого вибору: випускай будь-що, ніхто не заборонить», – поділився думками блогер.

Нагадаємо, раптове зникнення дало поштовх чуткам про хворобу Винника. Раніше фанати зірки припускали, що він зіткнувся з онкологією. Колеги та близьке оточення виконавця підтвердили, що він серйозно хворіє, проте не назвали діагноз. Відомо лише, що від хвороби артист лікується у Німеччині.

Тим часом голова фан-клубу співака Валерія Барон, яка продовжує спілкуватися з артистом та його командою з початку повномасштабної війни, спростувала чутки про його «онкологію». Вона запевнила, що артист повернеться на сцену.

У Берліні, як відомо, Винник не сидить без діла, а допомагає ЗСУ. За співпрацю та волонтерську діяльність він отримав дві нагороди.

Проте шанувальників хвилює, чому співак вирішив так різко зникнути з інфопростору. Днями Винник все ж таки зайшов у свої соцмережі, проте звертатися до аудиторії він не став. Натомість здивував фанів дивним вчинком.

Виступи з Ніною Матвієнко та онкологія: як склалась доля переможниці «Голос країни — 9» Оксани Мухи?

«Музиканту треба каятися» — церква втрутилась у святкування дня народження Кіркорова та закликала росіян молитися за співака