in

«Кози в носі» — українська актриса Ксенія Мішина похизувалась пірсингом на обличчі

Відома українська актриса Ксенія Мішина нещодавно поділилась на особистій сторінці свіжими фотографіями з нового фотосету. Знаменитість позувала на кадрах у стильному чорному корсеті та з масивними аксесуарами. Крім цікавих сережок у вухах, в очі також впав і пірсинг у носі відомої актриси. Зірка вирішила поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом та здивувала фанатів несподіваним образом.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість продемонструвала себе у доволі сміливому образі. Ксенія Мішина зібрала волосся у навмисно хаотичну зачіску та зробила стриманий макіяж. Актриса обрала для фотосесії стильні сережки у вуха, а ось на носі зірки красувались дві масивні прикраси.

Втім, насправді відома українська актриса не пробивала ніс у майстра. Для нової фотосесії Ксенія Мішина обрала так звані “обманки” – прикраси, які імітують сережки, втім для носіння не вимагають наявність пробиття тієї чи іншої частини тіла. Слід зазначити, що з такою прикрасою актриса виглядає доволі цікаво.

В описі до нової публікації у своєму блозі Ксенія Мішина порадила шанувальникам ніколи не замислюватись над тим, що про них думають люди навколо. Ба більше, відома українська актриса зазначила, що з людьми, які змушують когось вважати себе неідеальними, потрібно припиняти спілкування назавжди.

У коментарях до нової публікації шанувальники відомої української актриси залишили знаменитості чимало теплих слів і компліментів. Крім того, користувачі мережі висловили свої думки стосовно того, як потрібно комунікувати з тими, хто намагається образити когось. Загалом, позиція більшості підписників Ксенії Мішиної схожа: з такими людьми не потрібно мати нічого спільного.

«Сідаю на жосткач» — співачка Анастасія Приходько поскаржилась на зайву вагу

«Знову трусами світиш?» — зірка серіалу «Кріпосна» Ксенія Мішина поніжилась в ліжку, але нарвалась на шквал критики в свою адресу