in

Розсекречено: стало відомо про причину, через яку Алла Пугачова негайно прилетіла до Москви

3 березня Алла Пугачова прилетіла до Москви. Про це журналістам повідомила її помічниця Олена Чупракова.

Примадонна вже кілька місяців не була на батьківщині – на початку вересня вона з дітьми остаточно залишила країну не в змозі миритися з терором, який кремлівська влада творить у незалежній Україні. Повернення співачки стало несподіванкою для багатьох, її шанувальників і критиків, і можливого цього моменту їм довелося б чекати ще не один рік, якби не поважна причина, проігнорувати яку Пугачова просто не могла.

Головним приводом для несподіваного візиту Алли Пугачової до Москви стала раптова смерть двох іменитих модельєрів – Валентина Юдашкіна та В’ячеслава Зайцева. З першим подружжя Пугачової та Галкіна підтримувала дружні стосунки. Мало того, 74-річна артистка вийшла з літака разом з матір’ю Юдашкіна, яка пережила сина, який страждав на онкологічне захворювання. Похорон Валентина Абрамовича відбудеться 6 травня.

«Помер Валентин Юдашкін. Вірний друг наш, талановитий, яскравий, дотепний, найкращий. Занадто близька людина, щоби були сили багато писати… Така втрата. Легкої подорожі тобі, дорогий Валю 🙏🏻», — Написав Максим Галкін на своїй сторінці в Інстаграм.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Щодо В’ячеслава Зайцева, то з ним виконавиця хіта «Мільйон червоних троянд» також підтримувала товариські та ділові відносини. Саме він є автором характерного для стилю Алли Борисівної балахон. Дата поховання модельєра поки що невідома.

«Прощавай мій друг. Спасибі за все. 🙏🙏🙏», – підписала публікацію у соцмережі Алла Пугачова.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Зрадниця Батьківщини Наташа Корольова озвучила плани на своє майбутнє : «хочеться кудись змитися»

Анна Добриднєва із мапою України на спині взяла участь у благодійному концерті