in

«Ця шушера!» — пропагандистка Маргарита Симоньян покине Росію заради Алли Пугачової

Днями Алла Пугачова повернулася до Москви для того, щоб попрощатися зі своїм другом Валентином Юдашкіним. Примадонна в чорному з’явилася на церемонії прощання з кутюр’є, де зустрілася з прес-секретарем Володимира Путіна Дмитром Пєсковим.

Багатьох росіян обурило те, що Пєсков поцілував руку співачки і сказав, що дуже радий її бачити. На це відреагувала пропагандистка Маргарита Симоньян. Вона заявила, що не стерпить, якщо Примадонну «приймуть назад».

«Якщо цій шушері буде дозволено повернутися і як і раніше влаштовувати тут той балаган, який вона влаштовувала багато років, я піду. Безумовно. Це буде образа, яку я не зможу терпіти. Знаю багатьох людей, які вчинять так само», — заявила кремлівська журналістка, пише Telegram-канал «Знаменитості Онлайн».

Після того, як Алла Пугачова і Максим Галкін покинули територію країни-агресора, одна з головних кремлівських пропагандисток почала активно критикувати зірок за наказом зверху.

Вона заявляла про те, що Галкін нібито гомосексуаліст, а шлюб з Пугачовою — спроба просунутися по кар’єрних сходах і приховати нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Шоумен на подібні «сплески люті» ніяк не реагував.

Увірвалась поліція: голлівудський актор Кіану Рівз підозрюється у зникненні 27-річної жінки

«Хто зі мною на дієту?» — Українська балерина Катерина Кухар показала, як не влазить у штани через зайві кілограми