in

«Зводить з розуму» – телеведуча Леся Нікітюк апетитно покрутила пятою точкою в центрі міста

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка приховує свого бойфренда, дедалі частіше дражнить фоловерів пікантним контентом.

Кілька днів тому 35-річна журналістка в Інстаграм-сторіс оприлюднила зухвалий кадр, змусивши підписників чоловічої статі пускати слину. Акторка позувала біля автомобіля, а фотограф встиг зняти її вигляд ззаду, сконцентрувавши увагу на апетитних сідницях знаменитості. Леся знялася в спідниці кольору лайма з глибоким розрізом по центру, яка ідеально підкреслила сексуальну п’яту точки ведучої шоу «Ле Маршрутка».

Зірка доповнила образ чорною шкіряною курткою з поясом в області талії. Волосся вона віддала перевагу закласти у високий хвіст. У кутку кадру завидна холостячка залишила смайлик у вигляді персика, роблячи тонкий натяк для підписників.

Телеведуча вважає за краще тримати в секреті своє особисте життя, лише моментами ділиться фотографіями розкішних букетів квітів, не називаючи ім’я таємного шанувальника.

фото з Інстаграм-сторіс Лесі Нікітюк

Кілька днів тому в Instagram Stories Нікітюк поділилася з фанатками корисним досвідом поїздки до столиці Польщі. Зокрема, шанувальниць цікавили локації салонів краси у Варшаві, «щоб можна було почуватися як удома в Україні». Відповідь Леся супроводжувала селфі-фотографією на тлі міста стоячи біля панорамного вікна. Хоча ведуча намагалася акцентувати увагу на зачісці та макіяжі, погляди глядачів більше манили спокусливі форми красуні, які насилу помістилися в тісний топ.

«На інвалідній колясці» — чоловік Руслани Писанки пригадав, як дізнався про невиліковну хворобу дружини

Зрадниця Батьківщини Наташа Корольова озвучила плани на своє майбутнє : «хочеться кудись змитися»