in

Німецький дизайнер Франк Вільде, який прославився фото в ліфті з українською символікою, прибув у Київ

Німецький дизайнер Франк Вільде від початку повномасштабної війни почав демонструвати свою солідарність з українським народом у соцмережах.

І ось днями він нарешті прибув до Києва, щоб особисто познайомитися з українцями та на власні очі побачити наш супротив ворогу. Франк пройшовся вулицями столиці та побував на річниці проєкту UNITED24.

Своє перше фото в Україні Вільде також зробив у ліфті — він сфотографувався з акторкою Іванною Сахно, яка також нещодавно прибула до столиці.

Під час свого візиту німецький дизайнер мав змогу особисто зустрітися з президентом Володимиром Зеленським та українськими зірками, аби висловити свою підтримку народу України.

«Як можна не підтримувати Україну? Я думаю, для кожного це абсолютна норма, хто живе у вільній країні, хто знає про цінність свободи та життя за власними правилами, без гноблення, тероризму, диктатури і фашизму», — зауважив Франк у «Сніданку з 1+1».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vlada Grubych (@vladagrubych)

Зазначимо, що у Мережі Франк прославився тим, що під час війни почав активно підтримувати нашу країну незвичними образами у ліфті. Дизайнер робив фото на тлі українського прапора та з українською символікою. Таким чином він хоче привернути увагу світу до того, що в нашій країні триває війна і ми потребуємо допомоги.

«Просто зараз, під час війни» — грузинська співачка Ніно Катамадзе разом із сім’єю переїжджає жити в Україну

«Де ж ви тепер друзі-однополчани?» — Алла Пугачова в честь 9 травня опублікувала інтригуючий пост