in

«Просто зараз, під час війни» — грузинська співачка Ніно Катамадзе разом із сім’єю переїжджає жити в Україну

Життя грузинської співачки Ніно Катамадзе останні декілька років пов’язане з Україною, адже тут вона давала концерти та знімалася у телешоу.

Навіть під час повномасштабної війни виконавиця продовжила відвідувати Київ, аби виступати та підтримувати наших захисників. Артистка розповіла в інтерв’ю ЖВЛ, що зовсім не боїться приїжджати до України під час бойових дій.

«Не було такого, щоб я або мої чудові музиканти боялися їхати до України. Коли я сказала своїй групі, що ми їдемо до Києва з концертом, вони сказали, що ми готові грати там, де неможливо. Тому я в Україну не їду, я в прямому сенсі лечу і біжу. Ми дали концерт у метро і я можу з впевненістю сказати, що це був найнезабутніший концерт в моєму житті. Ми спеціально створили таке звучання з квартетом, щоб можна було висловити через музику нашу підтримку. Були такі моменти, коли потяг метро уповільнювали, аби він не заважав співу. Досі пам’ятаю очі гостей концерту, це неможливо забути, їхні сльози і вся історія — це щось неймовірне», — поділилася Катамадзе.

Ба більше, співачка навіть замислювалася про те, що переїхати жити до України разом зі своєю родиною. Катамадзе зізналася, що вже має серйозні плани про переїзд.

«Моя сім’я думає, що добре було б пожити в Україні. Ми плануємо переїзд ось просто зараз, під час війни» — розповіла Ніно.

Зазначимо, що Ніно Катамадзе як ніхто інший розуміє, що значить війна, адже вона родом з Грузії, де росіяни також розв’язали кровопролиття. Зараз виконавиця обурена тим, що деякі росіяни тікають до її рідної країни у пошуках порятунку, після того, що вони зробили.

«Було соромно» — Ксенія Мішина зізналась, як «перекинула» свою відповідальність за сина на батьків

Німецький дизайнер Франк Вільде, який прославився фото в ліфті з українською символікою, прибув у Київ