in

«Справжній еко-будинок» — українська співачка Руслана показала своє помешкання

Руслана Лижичко здобула чималу популярність завдяки своїм “Диким Танцям”, які буквально зробили справжню революцію на пісенному конкурсі Євробачення.

У 2004-му році тільки ця норовлива галичанка зруйнувала всі стереотипи про переможний виступ та запалила сцену музичного змагання.

Додому вона повернулася справжньою героїнею. Річ у тім, що Україну тривалий час після незалежності не пускали на сцену головної творчої події Європи. При тому, росія на той час була вже досвідченим учасником, а представники нашої країни поїхали лише вдруге. Втім, це не завадило довести всім, що справжні таланти народжуються саме у нашій державі.

Руслана Лижичко віртуозно поєднала не лише кар’єру, а й роль берегині у своїй родині. Місцем проживання обрала мальовниче селище неподалік від столиці. З Галичини зірка переїхала до Лісників, що під Києвом.

Тут у неї справжній еко-будинок, який виконаний з чистих матеріалів, а сама зірка ще й, виявляється продає електроенергію за зеленим тарифом, адже її помешкання оснащено сонячними батареями. Живлення вистачає ще й на 5 сусідніх ділянок.

Щодо інтер’єру, то дизайн виконано у світлих кольорах, які дають змогу відпочити від міської метушні психологічно. Зовнішня оздоба також у білих та кремових тонах. Є вдома у співачки музична студія та місце для заняття спортом. Екстер’єр має зелені ділянки та навіть теплиці.

Є інформація, що з виконавицею проживала її мама та обслуговуючий персонал.

Нагадаємо, що Руслана Лижичко не має дітей. Попри те, що зірка вже чимало років у шлюбі, вона не наважилася стати мамою.

«Де ж ви тепер друзі-однополчани?» — Алла Пугачова в честь 9 травня опублікувала інтригуючий пост

«Щоб ніхто нічого не бачив» — продюсер Потап зізнався, з ким відствяткував своє день народження та які креативні подарунки отримав