in

«Щоб ніхто нічого не бачив» — продюсер Потап зізнався, з ким відствяткував своє день народження та які креативні подарунки отримав

Репер та продюсер Олексій Потапенко, він же Потап, 8 травня відсвяткував день народження.

Знаменитості виповнилося 42 роки. Як розповів артист, він не став влаштовувати гучних святкувань, бо зараз вони не на часі. Також Потап поділився, хто його привітав. За словами репера, його привітало дуже багато людей, телефон просто розривався від повідомлень і він досі на них усі відповідає.

Партнери за NFT-бізнесом привітали артиста тим, що закінчили ще один новий проєкт:

«Як ви знаєте, в мене є NFT платформа HelpUa, це автоматизована система, що кожного дня допомагає українцям, якібуду розкривати всі таємниці, скоро самі все дізнаєтесь. Також завтра запускається ще один проєкт — допомога по відбудовуванню житла мешканці Гостомелю. Я дуже щасливий, що маю  можливість жити і допомагати своїм людям і своїй країні, для мене це найкращий подарунок», — сказав Потап.

Першою артиста привітала дружина, співачка Настя Каменських, з якою у нього все прекрасно, попри плітки заздрісників.

«Мене привітала Настічка з самого початку. Попри те, що вона дуже рано лягає спати і зараз перебуває в концертному турі «Я – Україна», вона дочекалась, поки мені стукне 42 роки, і о 00:00 привітала мене першою. Я дуже пишаюсь своєю дружиною і мені дуже приємно, що пісня «Я – Україна», яку ми писали разом з Настею, знайшла відгук в серцях слухачів. Настя показувала мені відео, де уся зала співала її стоячи, і я був дуже розчулений!» – зізнався Потап.

Також продюсера привітав 14-річний син Андрій.

Співак також поділився, що отримав багато цікавих та креативних подарунків. Наприклад, колекційний випуск журналу Playboy за травень 81-го року — тобто місяць народження артиста.  Потап зізнався, що у 42 почувається так, ніби він знову молодий.

«Я добре почуваюся. Намагаюся бути в позитивному настрої, попри те, що відбувається. Допомагаю людям. Допомагаю своїй країні. І це мене дуже підтримує. Я не влаштовував гучних святкувань – не на часі зараз дуже голосно і гучно гуляти. Не час для салютів. Час для добрих справ. Гучно будемо святкувати свою перемогу. А такі дні зараз — це для самого себе. Побути в вузькому колі вдома. Так, щоб ніхто нічого не бачив і не чув, нікого це не дратувало», — поділився репер.

«Справжній еко-будинок» — українська співачка Руслана показала своє помешкання

В синьо-жовтих кольорах: Юлія Саніна в облеглій сукні з відвертим декольте потужно відкрила «Євробачення-2023»