in

«У вас пів країни бухає!» — Анастасія Волочкова у нетверезому стані обматюкала та обізвала росіянок

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова полетіла на відпочинок на Мальдіви, де вирішила висловити все, що думає про росіянок.

На сторінці в Instagram артистка розмістила відео, на якому постає у не надто тверезому вигляді і звертається до співгромадянок. Вона назвала росіянок «злісними тітками», які «сидять і воняють зі своїх нетрів».

«Злі, недолюблені тітки, у яких в житті нема сексу, кохання, і радості, і успіху. Коли ви набираєтеся сміливості писати мені якусь чухню, ви ж пишете з нетрів. Ви не можете пробачити, що я перебуваю на Мальдівах, чудовому дорогому курорті», — говорить Волочкова.

Росіянкам вона розповіла, що на відміну від них, у неї є можливість відпочивати на Мальдівах. А також продемонструвала свою фігуру, яку вважає гарною. Прокоментувала балерина й свій не надто тверезий стан у відео. Волочкова зазначила, що майже вся росія п’є і що.

«Ви розповідаєте, що в мене язик заплітається. Я на відпочинку, я п’ю дороге Prosecco на дорогому курорті. А ви що робите? Бухаєте там горілку, у вас пів країни бухає», — сказала Волочкова.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анастасия Волочкова (@volochkova_art)

Зазначимо, що на початку повномасштабного вторгнення рф до України Анастасія Волочкова в своїй безглуздій манері це прокоментувала. У Фотоблогу вона розмістила знімок, де зображена у балетній пачці на сцені під час вистави і підписала: «Що ж відбувається з цією війною! Який жах!» і супроводила смайлами у вигляді мавп з закритими очима.

Як і більшість російських зірок, Волочкова мовчить про повномасштабну війну в Україні. Та згодом на одній з пресконференцій заявила, що підтримує кривавого диктатора путіна і пишається країною-агресоркою росією.

Гурт TVORCHI, які представляють Україну на Євробаченні, вперше показали свій оновлений номер для фіналу

«Тіна зірве фурор» — українська співачка Кароль показала елегатну сукню в якій виступить на Євробаченні