in

«Тіна зірве фурор» — українська співачка Кароль показала елегатну сукню в якій виступить на Євробаченні

Шанувальники співачки Тіни Кароль з нетерпінням чекають, коли вона покаже свій виступ на сцені «Євробачення-2023» у Ліверпулі.

Через 18 років після участі виконавиці у пісенному конкурсі вона знову виконає свій хіт Show me your Love, однак вже у новому аранжуванні.

Змінити Тіна вирішила не лише пісню, а й костюм, в якому буде виступати. Коротеньку білу сукню з «Євробачення-2006» Кароль замінила на розкішну червону сукню від українського дизайнера FROLOV. Свій новий «вогняний» образ співачка продемонструвала шанувальникам.

На сцені у Ліверпулі Тіна з’явиться у яскравій червоній сукні з вирізами у формі серця та глибоким декольте, прикрашені розсипом стразів. Сексуальний образ також доповнять мереживні червоні рукавички та колготки з блискітками.

Нагадаємо, що незадовго до виступу Тіна Кароль повідомила, що з її номером сталися певні проблеми. Однак команді вдалося швидко все владнати і, за словами, Тіни номер став ще кращим.

«У вас пів країни бухає!» — Анастасія Волочкова у нетверезому стані обматюкала та обізвала росіянок

«Дала нове життя» — Джамала на головній сцені Ліверпуля презентувала новий альбом зі старовинними кримськотатарськими піснями