in

Без світла та води: рідний дядько російської балерини Анастасії Волочкової проживає в Україні у прифронтовій зоні

Скандальна балерина Анастасія Волочкова, яка підтримує повномасштабне вторгнення та ганебну диктатуру Путіна, як виявилося має рідного дядька в Україні.

Стало відомо, що близький родич путіністки, проживає в Запорізькій області та потерпає від загарбницьких дій російських загарбників. Анатолій Волочков наразі не підтримує родинні зв’язки ні з рідним братом, ні з племінницею. Востаннє він бачився з балериною в далекому 2004 році під час її виступу, однак підійти до неї аби поспілкуватися не зміг через охорону. А сама зірка в Україну навідувалась у 2012 році, але, коли розповідала про батькових родичів, то забула пригадати рідного дядька.

«Спілкування раніше більше було тоді, а тепер якось так. Я працював п’ять років у Пітері автоелектриком. І мав можливість його бачити», — зізнався чоловік про брата.

Волочков разом із дружиною мешкає в маленькому селі у приватному будинку, а квартиру в Запоріжжі здають для квартирантів, оскільки пенсії не вистачає на прожиття. Їхнє село часто обстрілюється, світла немає. Харчуються тим, що вирощують на власному городі, а за питною водою доводиться їздити велосипедом до сусіднього села. Коли ж окупанти обстрілюють їх область — разом із дружиною ховаються до сараю.

«Вікна від вибухів посипались. Без світла живемо з минулого року, дуже важко. Пічки немає, бо раніше користувалися електропіччю. Добре, що хоч приймач є» — розповів чоловік.

Анатолій не охоче згадує про балерину, яка підтримує кровопролитну війну в Україні.

;

«Не чекайте на мене» — Анна Трінчер на фоні чуток про розлучення опинилася під крапельницею

Для Тельців — здійснення мрій, а Дівам — варто прийняти доленосне рішення: гороскоп на 27 вересня