in

«Мішки під очима» — «квартальна» дружина Зеленського Олена Кравець показалась без макіяжу та зачіски

Олена Кравець багато років веселила публіку на сцені студії “Квартал 95”.

Акторка завжди мала однаковий образ – елегантна і дуже жіночна білявка. Цікаво, що Олена Кравець із тих знаменитостей, які ніколи не з’являються на публіці без макіяжу, чи зачіски. Також Олена й не публікує домашні знімки у соціальних мережах. Втім, в Мережі все ж можливо знайти її знімки без гриму.

Без будь-якого макіяжу Олена Кравець записувала відео в перші дні повномасштабної війни в Україні. Тоді всім було не до краси, чи пафосу і ніхто не старався бути кращим, ніж є насправді. В ролику, які знімала Кравець у перші дні війни, вона зверталася до своїх колег з росії і намагалася донести їм правду про події в Україні. Тоді це намагалися робити всі українці, не розуміючи ще той факт, що росіянам байдуже на війну.

 

Так, Олена з’явилася в кадрі у старому спортивному костюмі і у шапці. Вона була заплакана і зовсім не думала про свій зовнішній вигляд.

На цих кадрах помітно, що Олена вже не така молода і свіжа, як раніше. На її обличчі з’явилися зморшки та мішки під очима. Втім, зважаючи на те, що Олені 46 років, виглядає вона дуже достойно на свій вік.

Нагадаємо, Олена Кравець, яка була акторкою студії “Квартал 95” з самого початку її заснування і впродовж 25 років вирішила покинути комедійний проєкт. За словами Олени, вона відчула, що їй потрібно йти далі і розвиватися самостійно. При цьому Олена запевняє, що практично поріднилася з акторами “Кварталу” і вважає їх своєю сім’єю.

Зараз Олена веде своє власне шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець” на телеканалі “ДОМ”. Ця програма не комедійна, а, шаидше, надихаюча. В гості до Олени приходять різні співрозмовники: політики, волонтери, музиканти та інші українці. В ефірі шоу вони обговорюють важливі нині для українців теми і допомагають глядачам трішки розслабитись і відволіктись у такий непростий час.

«Доведеться повірити» — російський актор розсекретив справжню поведінку Максима Галкіна під час виступу

«Нас благословили» — ведуча шоу «Топ модель по-українськи» поділилась неочікуваною звісткою