in

«Нормально виховали» — легендарний ексзахисник «Динамо» та батько зірки з серіалу «Кухня» Катерини Кузнєцової, зізнався, як донька порвала зв’язки з країною-терористкою

Популярна актриса родом із Києва Катерина Кузнєцова, яку глядачі насамперед знають за роллю офіціантки Саші у комедійному серіалі «Кухня», довгі роки жила і працювала в Москві, проте після повномасштабного вторгнення розірвала всі зв’язки з країною-терористкою. Про це розповів і батько знаменитості – легендарний ексзахисник київського «Динамо» Олег Кузнєцов.

За словами знаменитого футболіста, його дочка дізналася про повномасштабне вторгнення, коли відпочивала на Шрі-Ланці. Вона не одразу повірила, що Росія почала скидати бомби на її рідний Київ та інші мирні міста України. Детальніше Кузнєцов розповів в інтерв’ю.

«Спочатку теж було непросто. Нам доводилося Каті дуже багато пояснювати. Добре, що в цей час, коли почалася війна, вона була не в Росії, а зі своїм бойфрендом на Шрі-Ланці. Вона спочатку теж не могла повірити, що нас бомблять. Пам’ятаю, вона говорила з дружиною, тут починається обстріл: «Почекай, Катю, над нами летить. Вибухне – потім я передзвоню». Звичайно, у Каті була паніка, вона переживала за нас, часто дзвонила і рвалася до Києва, але я не пускав «, – поділився спортсмен.

У РФ в актриси залишилася не тільки дорога нерухомість, а й безліч незавершених проєктів. Вона могла спокійно повернутися до Москви і продовжувати заробляти криваві рублі, але робити цього не стала, адже усвідомила, що Росія – терорист та агресор.

Вже після 24 лютого Кузнєцовій почали надходити як нові пропозиції, так і прохання повернутися до старих проєктів, проте на жодну з них артистка не погодилася.

«Отже, нормально виховали. Кар’єра кар’єрою, але людиною треба залишатися завжди. Після початку війни їй дзвонили Юрій Стоянов та Артем Ткаченко. Вони говорили, що без неї не почнуть знімати другий сезон серіалу, вони готові були чекати, доки вона повернеться. Але Катя відмовилася, а потім мало не відкритим текстом сказала: «Пішли ви нах*р. Не чекайте мене». Вони все зрозуміли і знайшли їй заміну. А у неї ж і квартира в Москві залишилася, але це зараз не найголовніше. Розберемося», – розповів Кузнєцов.

Російський актор Кирило Сафонов, який нещодавно заговорив українською, раптово виправдався перед путіністами

Фанати розгорнули скандал у Мережі після «виступу» Руслани у фіналі «Євробачення-2023»