in

Російський актор Кирило Сафонов, який нещодавно заговорив українською, раптово виправдався перед путіністами

Днями російський актор Кирило Сафонов, відомий переважно ролями в телевізійних драмах, неочікувано для своїх шанувальників написав допис українською мовою. Він привітав сина рядками пісні «Я так хочу» «Океану Ельзи», за що його розхвалили українці.

Користувачі, які дотепер стежать за «хорошими росіянами», сприйняли допис артиста як підтримку України, а російські «патріоти» накинулися на зірку зі звинуваченнями. Коментарі залишили під його постом в Instagram.

  • «Недарма нам подобалися ваші серіали»,
  • «Дуже класний актор. Харизматичний, красивий та ще й підтримує український народ. Дякуємо»,
  • «Який ви крутий. Дякуємо за підтримку»,
  • «До сліз»,
  • «На заході і так не сформованої кар’єри в Росії, щоб отримати хоч найменший шанс розвитку за кордоном, звичайно, потрібно зараз «підтримати» Україну«, – йдеться в повідомленнях.

Новина про пост Сафонова українською мовою швидко поширилася в пропагандистських ЗМІ, а на актора вилилося багато хейту, тож він поспішив виправдатися. Жодного слова на підтримку України росіянин не написав, а натомість похвалився знанням трьох мов.

«У своєму житті я говорю досить притомно трьома мовами: російською, українською та івритом. Якщо у вас із цим проблеми – у вас із цим проблеми, і ви можете тихо-мирно грюкнути дверима на прощання», – написав Сафонов.

 

Нагадаємо, що шкільні роки актора пройшли у Львові, куди його сім’я переїхала з Росії. Мати артиста – вчителька російської мови і літератури, пише вірші і прозу. У 1980-ті роки вона працювала директором Львівського палацу піонерів, де юний Кирило відвідував різноманітні гуртки та виступав на концертах із читанням віршів. На початку 1990-х років родина повернулася у РФ.

«Я йду з Мастер Шеф» — Ектор-Хіменес Браво шокував новиною та показав свою заміну

«Нормально виховали» — легендарний ексзахисник «Динамо» та батько зірки з серіалу «Кухня» Катерини Кузнєцової, зізнався, як донька порвала зв’язки з країною-терористкою