in

«Займається інфошахрайством!» — українська співачка Настя Каменських новою «благодійною» справою нарвалась на черговий скандал

Співачка Настя Каменських втрапила у новий скандал та нарвалася на жорстку критику з боку шанувальників.

А все через те, що у своєму Instagram зірка оголосила про проведення свого іменного «благодійного конкурсу», під час якого вона б подарувала комусь з підписників позашляховик Infiniti ціною більше півтора мільйона гривень. Крім того, за словами Каменських, з цього розіграшу вона б мала відправити донат у 100 тисяч гривень на потреби батальйону «Азов».

Співачка записала відео, в якому повідомила, що довго наважувалася на проведення такого конкурсу, але все ж прийняла рішення, що позитивні емоції під час війни також потрібні. Окрім новенького авто, зірка пообіцяла подарувати ще й смартфон IPhone за лайки на її сторінці.

«Я довго думала над цим рішенням — чи доречно, чи на часі? Але зрозуміла, що позитивні емоції для кожного з нас дуже важливі. тому я вирішила оголосити мій іменний благодійний конкурс, з якого ми з вами відправимо донат у 100 тисяч гривень для Нацгвардії України, батальйону «Азов». Я підготувала для вас неймовірний подарунок — автомобіль Infiniti, який може стати вашим», — сказала Каменських.

Все, що потрібно було зробити, щоб отримати автівку мрії — підписати на 94 спонсори у профілі Насті. Серед них, як написала співачка, представники українського бізнесу та блогери, які наближують перемогу.

Щоправда, шанувальники Каменських така ініціатива зірки взагалі не сподобалася. У коментарях під розіграшом підписники Насті жорстко розкритикували її та звинуватили в тому, що вона намагається «хайпанути на війні».

Після хвилі критики у свій бік Каменських видалила усі публікації з конкурсом та не стала нічого коментувати. Така позиція також обурила фанів співачки і викликала чергову хвилю хейту в її бік.

  • Доречно буде запустити розіграш після такої ночі! (В ніч проти 16 травня РФ випустила 18 ракет по Україні — ред.)
  • Настю, вам взагалі не соромно?
  • Така відома зірка, а займається інфошахрайством!
  • Так а де ж Infiniti дівся?
  • А що там з Infiniti? Де дівся допис?

Українська блогерка Даша Квіткова в чорному мінібікіні з оголеним бюстом, позасмагала на сонечку у США

«Будемо скандалити!» — Український продюсер Ігор Кондратюк розповів, як Олег Винник подав на нього до суду