in

«Цінність в елементарних речах» — акторка Анна Саліванчук оприлюднила рідкісні кадри з чоловіком нардепом та 8-річним сином

Українська акторка Анна Саліванчук поділилася рідкісними кадрами, на яких зображені члени її родини.

Так, на фото, які зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» розмістила в Instagram, вона позує з чоловіком, нардепом від партії «Слуга народу» Олександром Божковим, та їхнім старшим сином, 8-річним Глібом.

Під постом Саліванчук поділилася, як з початком повномасштабного вторгнення рф до України змінилися її цінності і як вона переосмислила багато речей. За словами артистки, за мирних часів багато хто не цінував те, що має – «хотілось більше грошей, кращу квартиру, цікавіші ролі – і ці речі здавалися нам важливими». Але реалії війни змусили замислитись кожного.

«Немає нічого важливішого, ніж родина: чоловік, діти та батьки. Я хочу, щоб кожна людина в світі мала свою сім’ю і цінувала її вище всіх коштовностей світу. І я знаю, що доки поруч зі мною буде моя родина, я буду щаслива. Наразі я все переоцінила, тепер для мене і квартира не така маленька, а, навпаки, велика, затишна. Це моє місце, де відбувалися всі радісні моменти та скільки ж їх ще буде, місце, де лунає сміх моїх дітей та збирається велике коло рідних. Моє улюблене місце, моя країна, на яку чекають незрівнянні роки. Отже, насправді велика цінність в елементарних речах – це коли твої рідні живі, здорові та поряд з тобою», — зазначила Саліванчук.

«Намагаються підняти свої рейтинги!» — Ксенія Міина різко відповіла на звинувачення в свою адресу за кадри з ППО

Підтримала Україну: Катрін Денев під час відкриття Каннського кінофестивалю зачитала вірш Лесі Українки