in ,

Анна Саліванчук вперше чесно зізналася про те, чи справді розлучена

Днями відома українська акторка Анна Саліванчук вперше прокоментувала те, чи дійсно вона розлучилася зі своїм чоловіком — народним депутатом Олександром Божковим.

Останнім часом в новинах багатьох українських ЗМІ стверджувалося, що зіркова пара, ймовірно, вже не разом, але ті не надавали ніяких офіційних коментарів. На початку повномасштабного вторгнення в одному з інтерв’ю Анна обмовилася, мовляв, вони з Олександром переживають певну кризу в стосунках. Але після цього вона нічого не розповідала про їхнє сімейне життя.

Анна Саліванчук з чоловіком Олександром Божковим

І от тільки нині Анна Саліванчук наважилася дати коментар з приводу ймовірного розлучення.

«Ні, це неправда! Так, у мене були інтерв’ю про стосунки, але вже давним-давно, чому і звідки зараз ширяться ці чутки, я не розумію«, — розповіла Анна.

Анна Саліванчук перебуває у щасливих подружніх стосунках

Варто зазначити, що пара разом вже дев’ять років та виховує спільних синів — 8-річного Гліба та 3-річного Микиту. Анна та Олександр познайомилися на знімальному майданчику серіалу «Одного разу під Полтавою»- та вже через рік побралися.

Читайте також: Два шлюби та народження синів після 40 років: як склала доля Гелі — помічниці Вєрки Сердючки в «СВ-шоу»

З’явилося відео перших хвилин після удару по Покровську — ракета попала у будівлю управління соцзахисту, де перебувало більше 50 людей

Чоловіку Анни Трінчер силоміць вручили повістку та «запихнули» в машину. ВІДЕО