in

«Ми кохаємо одне одного» — Ірина Білик розсекретила в яких відносинах перебуває з Дмитром Коляденком

Українська популярна співачка Ірина Білик та хореограф Дмитро Коляденко останнім часом усе частіше натякають на те, що знову зустрічаються. Вони розповсюджують спільні фотографії, показуючи своє проведення часу. При цьому ані виконавиця, ані шоумен не коментують стосунки, продовжуючи інтригувати підписників.

Білик у програмі ЖВЛ таки вирішила розповісти, що ж пов’язує її з Дмитром: дружба чи ніжні почуття. Вокалістка відзначила – вони часто зустрічаються на концертах та іноді разом снідають.

«Багатьох цікавить, чи разом ми з Дмитром. Чи спимо ми разом, чи їмо разом. Я хочу сказати, людям необхідна, особливо зараз, казка. Так, ми кохаємо одне одного. Це правда. Чи спимо ми разом, ми вам в ефірі не розповімо. Їмо теж разом. І іноді снідаємо. Тому що ми зустрічаємося дуже часто на спільних концертах. І ми вже сміємося, кажу: «Дмитрику, ти в мене вже в райдері. Змирися. Так що будемо відпочивати разом, і спати», – неоднозначно відповіла Ірина Білик.

З лютого 2023 року артистка все частіше почала викладати знімки зі своїм екскоханим Коляденком. Селебріті були разом три роки, з 2003 по 2006, а їхній розрив видався досить емоційним. Як зазначив хореограф, розставання вплинуло на його ментальне здоров’я, тому він почав робити бездумні вчинки – викинув диван з 13 поверху, спав з безхатьками під мостом та продав ЗМІ інтимні фото Білик.

Нагадаємо, кілька років тому зірка вийшла заміж за російського продюсера та фотографа Аслана Ахмадова. Пара має спільного семирічного сина Табріза. Однак після повномасштабного вторгнення Ірина припинила з’являтися з ним на публіці.

«Не знаю, коли ми побачимося» — українська співачка MamaRika розповіла про спілкування з рідним батьком, який живе в РФ

«Мають знати своє місце!» — журналістка Емма Антонюк відреагувала на позов Іво Бобула на неї до суду