in

Став на коліно і дістав обручку: Ірині Білик зробили пропозицію прямо під час її виступу

Відома українська співачка Ірина Білик відправилася містами України в благодійний тур «Українська душа» і потрапила в курйозну ситуацію.

На одному із її концертів — артистку покликали заміж прямо під час виступу. Незнайомець піднявся на сцену з величезним букетом троянд та, ставши на одне коліно, розгорнув перед нею скриньку з обручкою. Чоловік пообіцяв для артистки любов та вірність, а також поставив для неї найголовніше запитання — чи стане вона його дружиною.

Спочатку зірка розгубилася від побаченого і не знала, що відповісти для свого прихильника, але швидко зібралася з думками.

«Напевно, всі можуть подумати, що ми в якомусь шоу. Для мене кохання, це і вірність, чесність. Обов’язково чесність. Мені б дуже хотілось мати такого чоловіка, як ти. Але ж ми зовсім незнайомі, але я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз я подумала, ну це буде неправильно, сказати людині, яка мене кохає, яка мені теж подобається, до речі. Це буде дуже неправильно сказати «ні», — відповіла Білик.

Варто зазначити, що про своє остаточне рішення Ірина не повідомила. Але, протягом останніх пів року артистка активно підігріває чутки про возз’єднання зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденко.

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 16 листопада

Пробив дно: путініст Кіркоров грубо пожартував про дітородний орган свого 91-річного батька