in

«Не знаю, коли ми побачимося» — українська співачка MamaRika розповіла про спілкування з рідним батьком, який живе в РФ

Українська співачка MamaRika (справжнє ім’я – Анастасія Кочетова) зізналася, що її батько вже тривалий час живе в Росії. Артистка вкрай рідко підтримує зв’язок з ним і ніколи не обговорює ситуацію, яка сталася в нашій країні. Вона стверджує, що не знає, чи зустрінеться з ним колись, адже після нападу РФ поїздка в країну-агресор – табу.

Про свої стосунки з близькою людиною Кочетова розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну. За словами зірки, батько хвилюється за неї й онука під час обстрілів і адекватний настільки, наскільки це можливо для людини, яка проживає в Російській Федераці.

«У мене прекрасний батько, ми спілкуємося. Дуже рідко, але спілкуємося. У мене один батько, і я приймаю його таким, яким він є. У нас все окей. Просто у мене специфічна історія, ми не бачимося роками з очевидних причин. Ми у різних світах живемо, ось і все. Я не знаю, чи побачусь взагалі коли-небудь з ним, враховуючи ситуацію. Він у Росії. Він просто живе там, і цим все сказано. Він уже старий дідусь», – поділилася MamaRika.

Анастасія наголосила, що тато поважає її прохання не говорити про війну і найчастіше просить по відеозв’язку показати онука Давида. Батьки знаменитості давно розлучені. Як сама натякнула селебріті, їм було не по дорозі, адже її мати – європейська сучасна жінка.

«Він в адекваті настільки, наскільки може бути людина, яка все життя прожила там. Ми ці теми ніколи не порушуємо. Якось він пробував, але я сказала, що ми або спілкуємося про нас, або не спілкуємося взагалі. У нас дуже розмежовані правильні стосунки, вкрай рідкісне спілкування з метою показати онука. Онук – це його любов. Не знаю, коли ми побачимося, бо я туди не поїду. Можливо, на нейтральній території. Мама з ним не спілкується», – резюмувала Кочетова.

Проросійська позиція: представниця Польщі на «Євробаченні-2023» потрапила у гучний скандал через свого брата

«Ми кохаємо одне одного» — Ірина Білик розсекретила в яких відносинах перебуває з Дмитром Коляденком