in

«Ми ніколи не затверджуємо» — органзізатори благодійного концерту Світлани Лободи прокоментували та роз’яснили ситуацію

Гучний скандал розгорівся навколо співачки Світлани Лободи після того, як вона анонсувала свій концерт в Osocor Residence.

На афіші виступу виконавиці значилося, що всі зібрані кошти будуть направлені на відновлення ЛОР-відділення лікарні «Охматдит». Проте у клініці запевнили, що ані про концерт, ані про благодійний збір від Лободи їх ніхто не попереджав.

Після чисельних коментарів і запитів від користувачів Мережі організатори заходу вирішили дати свій офіційний коментар та прояснити ситуацію.

Як написали представники Osocor Residence, вони ретельно підходили до вибору артиста та вважають, що Лобода достатньо показала свою проукраїнську позицію.

«З початку повномасштабного вторгнення Світлана Лобода зайняла чітку проукраїнську позицію і неодноразово засуджувала вторгнення росії в Україну. З різних джерел публічної та особистої інформації наша команда оперує повним переліком документальних доказів благодійної та громадської діяльності Світлани Лободи на підтримку України з початку повномасштабної війни», — заявили в Osocor Residence.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Osocor Residence 🇺🇦 (@osocor.residence)

А ось щодо ситуації навколо лікарні «Охматдит» та передавання коштів на реконструкцію відділення, організатори концерту пояснили, що і не мали узгоджувати з клінікою це питання, адже збір проходить через благодійний фонд.

«Стосовно питань до наших партнерів — ми ніколи не затверджуємо з НДСЛ «Охматдит» артистів та афіші. Кошти на закриття їх потреб за фіксованою процедурою передаємо через благодійний фонд «Добро», який є автором проєкту по реконструкції ЛОР-відділення в НДСЛ «Охматдит», — дали своє пояснення організатори.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода нарвалася на критику в Мережі після того, як анонсувала свій концерт у Києві на майданчику Osocor Residence. Виступ виконавиці запланований на 25 серпня.

В афіші організатори зазначили, що всі зібрані під час виступу кошти будуть перераховані на відновлення ЛОР-відділення лікарні «Охматдит». Незважаючи на те, що артистка заявила свій концерт як благодійний, користувачі Мережі несхвально поставилися до цього. Зокрема, коментатори пригадали Лободі те, як до 24 лютого вона будувала своє життя та кар’єру в Росії, а також сплачувала податки у країні-агресорці.

Розгорнулись нові подробиці: в лікарні «Охматдит» нічого не знають про благодійний концерт Лободи в Києві

«У всіх змінилося життя» — українська співачка Полякова вперше відверто зізналась про проблеми зі своїм 60-річним чоловіком