in

«А тепер викручуйся, дурень!» — Притула розповів як українці почали вимагати гроші назад з його фонду

Український громадський діяч Сергій Притула, який нещодавно проходив військово-лікарську комісію, розповів, як незнайомець вимагав повернути кошти, які він перерахував у його благодійний фонд.

Про цей інцидент шоумен сповістив в підкасті «Гуртом та вщент». Чоловік звернувся до засновника з проханням переказати гроші назад на його рахунок, але ця ситуація неабияк насторожила Притулу і, щоб не потрапити в пастку шахраїв, він вирішив розібратися, що і до чого.

«Пише мені один чоловік нещодавно: «Пане Сергію, такого числа вам було помилково перераховано ось таку суму в доларах, ось таку суму в євро, а також на банку вашого фонду було помилково перераховано ось таку суму в гривнях». Я розумію, що можна помилитися раз, наприклад, коли ти випадково обираєш і так нолик один натискаєш, а потім страждаєш. Але помилково відправити тричі на різні ресурси… Я подумав, що дуже цікавий разводняк», — поділився Притула.

Сергій Притула розповів, як вимагали повернути кошти з його благодійного фонду

Як стало зрозуміло за словами незнайомця, що інші фонди, на які теж помилково скинули кошти, вже зробили йому повернення.

«Я такий думаю: «Чекай, чоловіче. Що це таке?» І я пишу, що перепрошую, але як це могло статися? І він відповідає: «Ми посварилися з жінкою, вона вночі взяла мій телефон і просто перераховувала кошти». Я бачив ту виписку, з 4 до 5 ранку агресивно налаштована молодиця спортивної статури розкинула на 6 фондів гроші», — продовжив Сергій.

Сергій Притула є засновником благодійного фонду

Тому наостанок Притула закликав українців не псувати відносини з рідними, що б потім не потрапляти у незручні ситуації.

«Хлопці, не сваріться з жінками. Ми повернули кошти, бо людина збирала на допомогу одній бригаді, а жінка така собі подумала: «Ну, що ж, а тепер викручуйся, дурень. Ти мене образив, а тепер пояснюй людям і захисникам, де гроші поділися», — додав волонтер.

Читайте також: «Дав хабар і втік!» — стало відомо, як Владу Ямі вдалося виїхати за кордон в умовах війни

«Дав хабар і втік!» — стало відомо, як Владу Ямі вдалося виїхати за кордон в умовах війни

Уже навоювався: Кондратюк довів, що Козловський більше не служить у ЗСУ