in

«Ви всі тупориле стадо» — блогерку Анну Алхім звинувачують у наведенні загарбників на Дніпро

Вранці 26 травня росіяни обстріляли місто Дніпро. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, загарбники влучили по медзакладу, в якому проходили лікування українські військовослужбовці.

Напередодні блогерка Анна Алхім зробила пост у своєму Instagram-блозі про те, що «лікарні Дніпра переповнені військовими».

У мережі підозрюють, що удар спровокована саме публікація Алхім, оскільки у неї серед підписників досить багато росіян, а сама вона не раз потрапляла в центр обговорень через висловлювання на підтримку російського диктатора Володимира Путіна.

Анна вже відповіла на звинувачення. Вона записала відео, де заявила — «цей репост був у половини міста», тому винуватою вона себе не вважає. Також блогерка закрила свою сторінку в Instagram.

«Те, що зараз відбувається в інстаграмі, доводить тільки одне – що ви всі, бл*ть, тупориле стадо. По-перше, я зробила цей репост вчора, тому що він був у половини міста Дніпра. Оскільки я з Дніпра, я, звичайно ж, завжди роблю репости. Вас це абсолютно нах*й не цікавить. Бо вам треба тільки обх**с*сити Алхім. Занести в якісь ваші єб*н* нікому не потрібні тупі пабліки, і сказати, що я навідниця. От і все. Що я можу сказати з цього приводу? Йдіть нах*й», – заявила блогерка у сторіс.

Розірвала відносини: Алла Пугачова ігнорує спілкування з старшою донькою

«Досі не можу повірити!» — солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька повідомила радісну новину