in

Скандальна блогерка Алхім реготала та танцювала під російську музику на фоні Алеї Героїв у Хмельницькому

Скандальна блогерка із Дніпра Анна Алхім, яка продовжує слухати пісні російських виконавців і тим самим спонсорувати країну-агресорку, вкотре вирізнилася своєю цинічною поведінкою.

Алхім від початку повномасштабного вторгнення відкрито підтримує російську культуру та неодноразово заявляла, що їй більше подобаються треки співачки-зрадниці Анни Асті, ніж українських виконавців. Днями блогерка відвідала місто Хмельницький та записала провокаційний відеоролик, який розмістила на своїй сторінці в Інстаграм.

Анна, демонстративно танцювала під снігом та відкрито реготала на камеру під пісню російської виконавиці Makfa. А все це відбувалося на фоні  Алеї загиблих героїв, які віддали своє життя в боротьбі проти російських окупантів. Для того, щоб ще більше розлютити українців, додала іронічний підпис.

«Це відео не про загиблих. Я не дивилася на всі боки, коли його знімала, я вперше тут. Ви, звичайно, можете думати, як вам дозволяє ваше мислення», — заявила Алхім.

Українців такий вчинок неабияк обурив і про своє невдоволення вони написали в коментарях:

  • Задній фон з фото — це навмисно? Завдяки їм ти красуєшся……
  • Російська музика на фоні загиблих воїнів??? Серйозно?? Не повага!! Спонсор війни в Росії!!! Вчіть і розмовляйте своєю рідною мовою, слухайте наші рідні українські пісні!!!
  • Така посмішка на фоні загиблих героїв. 🤦‍♀️
  • Великі портрети загиблих воїнів , а вона навіть їх не побачила!!! Не побачила!!! А що ти здатна бачити?
    А якби твій брат там лежав — побачила б?! З цією російською музикою як дурень з писаною торбою.
  • А фон не смущає? Музика теж? Безпардонна ти Аня!
  • На фоні алеї захисників , популізація рос контенту (музики ) 😧

Читайте також: «Помагатєлі, коли хлопців підете міняти в окопах???» — українці рознесли «кварталівців» які приїхали попіаритися на передову

Хотів стати на облік у ТЦК, але там був неробочий час — Анатолій Анатоліч поскаржився на графік роботи військкомату

«Памагітє, тупа 360 $ на мєстє!» — Трінчер отруїлася на Балі і перейшла на російську, коли дізналася ціну за крапельницю