in

«Вона відповіла «так» — старша донька Олі Полікової Марія показала каблучку та патріотичне тату в честь заручин

Старша донька співачки Олі Полякової Марія вміє епатувати шанувальників не менше за зіркову маму.

Так от, 18-річна Марія спантеличила підписників свого Instagram світлиною з каблучкою на безіменному пальці. У сторіз Маша розмістила фото, де зображена її рука у руці її бойфренда, а на пальці видніється чимала каблучка з зеленим камінцем. «Вона відповіла «так», — підписала кадр Полякова-молодша.

Також Маша розповіла, що все це відбулося, коли вони з обранцем гуляли містом Манчестер, що у Великій Британії.

Також Маша розповіла, що все це відбулося, коли вони з обранцем гуляли містом Манчестер, що у Великій Британії.

Щоправда, тільки но фани хотіли вітати Машу та її кавалера, як наступною сторіз дівчина повідомила, що це був лише жарт.

Разом з тим Полякова-молодша розповіла, що у Манчестері завітала до тату-салону. І це вже не жарти. Маша поділилася світлиною, де майстер вже набив на її тілі татуювання, щоправда, поки інтрига, що там зображено. Та, судячи з кольорів фарби, татуювання буде патріотичним.

Нагадаємо, що Маша Полякова наразі перебуває у Лондоні, де навчається в одному з престижних музичних вишів Великої Британії – Bmus. Там дівчина познайомилася зі своїм хлопцем Артуром, з яким зустрічається майже п’ять місяців.

«Залишилося ще півтора року» — українська співачка Міка Ньютон знову опинилась в онкологічному центрі

«Залунає всією Європою» — ведучі проєкту «Голос країни» «проговорились» в якій країні зніматиметься 13 сезон вокального шоу