in

«Залишилося ще півтора року» — українська співачка Міка Ньютон знову опинилась в онкологічному центрі

Українська співачка Міка Ньютон, яка більше 10 років мешкає в США, змусила своїх шанувальників серйозно переживати за себе.

Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram артистка запостила знімок, зроблений в онкологічному центрі. Як відомо, 2019 року знаменитість боролася з раком яєчника. Побачивши кумирку в онкоцентрі, фани побоялися, що стався рецидив.

Та, як з’ясувалося, Ньютон прийшла до медичного закладу на щорічне обстеження:

«Щоразу, коли мені потрібно приходити до онкоцентру, не можу повірити, що це все частина мого життя. Сьогодні думала про те, що мені залишилося ще півтора року їздити сюди на перевірку, щоб стати випускницею цієї школи життя. Щоразу, коли я тут, все дуже емоційно, багато думок у голові», — поділилася співачка.

Міка зізналася, що їй важко бачити людей на інвалідних візках, які боряться, налякані: «Нам так пощастило жити це життя і неважливо, наскільки воно важке», — додала артистка.

Нагадаємо, 2020 року Міка Ньютон вперше публічно розповіла, що боролася з раком яєчника. За словами зірки, хворобу у неї виявили за рік після того, як вона вийшла заміж. Артистка поділилася, що її чоловік, американець Кріс, дуже її підтримував і був поруч у складний момент.

Терезам — закоханність, а овнам — розчарування: гороскоп на 26 травня

«Вона відповіла «так» — старша донька Олі Полікової Марія показала каблучку та патріотичне тату в честь заручин