in

«Явно не про підтримку Батьківщини» — стала відомо місцезнаходження української моделі «Міс Україна Всесвіт» Інни Цимбалюк

Модель Інна Цимбалюк, яка брала участь у конкурсі «Міс Україна Всесвіт», була доволі популярною. Втім, нині вона вже давно не з’являється у рідних Чернівцях.

Блогер Слава Дьомін розповів, куди ж зникла модель. Як виявилося, вона вийшла заміж за російського олігарха. Цимбалюк мовчить про війну та лише один раз пригадала про Україну за увесь цей час.

«Понад 10 років модель одружена з російським олігархом, з яким її познайомив пропутінський співак Олександр Буйнов. У минулому Цимбалюк говорила, що її чоловік — особа не публічна, але впливова у бізнес-колах, та й вік його також вона не розсекречувала. Утім усе таємне стає явним. Отож, обранцем Інни є бізнесмен Ігор Пестриков, на якого періодично заводять справи за збройні сутички. Він набагато старший за українку», — повідомив Дьомін у своєму блозі на YouTube.

За словами блогера, раніше Цимбалюк жила на три країни. Вона їздила в Україну, іноді бувала у Франції та навідувалася до РФ. Втім, як повідомив Дьомін, потім модель забула про батьківщину.

«У 2015 році з’явилися інформація, що у пари народилася донька в Москві. Ну і, здавалося б, гарна історія кохання. Але є один нюанс. Інна Цимбалюк забула, напевно, звідки родом. Кілька років поспіль вона не приїздила на батьківщину, а від 24 лютого 2022 року лише раз згадала про Україну і написала українською, що молиться за рідну державу. Утім, усі наступні дописи були російською і явно не про підтримку України», — додав Дьомін.

Нині сторінка моделі в Instagram не відображається для українців. Профілі людей, які виступили за війну, або просто перейшли на бік ворога, в Україні заблоковано.

Нині моделі 37 років. Цимбалюк народилася у Чернівцях. У 2006 році вона завоювала титул «Міс Україна Всесвіт», після чого відправилася до США на конкурс «Міс Всесвіт». Модель увійшла до 20-ки фіналісток. У 2008 році вона почала кар’єру на телебаченні. Вона працювала ведучою шоу та програм про погоду.

На телебаченні Цимбалюк працювала до 2013 року. Після цього модель почала «зникати» з інфопростору. Згодом вона вийшла заміж за росіянина. Цимбалюк не спростовувала інформацію про весілля, проте говорила, що не хоче говорити про особисте на камеру.

«Щиро жалкую» — Панін висловив бажання приїхати в Україну, щоб дати пояснення у суді щодо фрази «Крим – наш»

З’ясувались нові факти «загадкового» повернення танцюриста-втікача Влада Ями