in

Алла Пугачова заборонила продавати замок в підмосковному селі Грязь

Алла Пугачова і Максим Галкін на початку 2022 року покинули Росію. До від’їзду вони жили в розкішному палаці в підмосковному селі Грязь, але після повномасштабного вторгнення РФ в Україну артисти не захотіли залишатися на території країни-агресора.

Зараз в росЗМІ з’явилася інформація про те, що подружжя не буде продавати свій палац. Це після декількох місяців активних обговорень продажу апартаментів, і після того, як сусіди розповіли, що помітили на території Пугачової нового власника.

«Пугачова рішуче проти. Сім’я не стане цього робити, у всякому разі в найближчому майбутньому», — цитують ЗМІ джерело, наближене до зіркової родини.

Нещодавно Максим Галкін висловлювався про своє життя в Росії. Його звинуватили в тому, що він нібито давно планував «втечу» з країни, на що той відповів: не вкладав би такі шалені кошти в апартаменти, з яких незабаром збирався б з’їхати.

Звичайно, кожен день в пресі з’являються нові подробиці щодо історії з палацом, проте офіційного підтвердження з боку артистів на цей рахунок не надходило.

Епопея з особняком іменитого подружжя не вщухає вже дуже давно. Спочатку з’явилися чутки про те, що Алла Борисівна нібито продала розкішний будинок в селі Грязь. Подібні думки були обумовлені статтею в росЗМІ про те, що «у Пугачової більше немає майна в РФ». Частково це правда, адже палац записаний на Максима Галкіна.

У травні 2023 року з’явилася інформація про те, що у володінні коміка Галкіна будинок в селі Грязі все ж залишається. Нібито Примадонна, коли приїжджала восени 2022 року до Москви, підготувала апартаменти до продажу.

Крістіна Орбакайте показала дорослу доньку-випускницю: як виглядає онучка Алли Пугачової (фото)

На війні загинула близька людина телеведучої Валентини Хамайко