in

«Буде крематорій та трунова майстерня» — російський бізнесмен, якй став власником замку Алли Пугачової в селі Грязь, перетворить його в морг

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова знайшли покупця свого розкішного замку у селі Грязь під Москвою.

Ще у жовтні минулого року у ЗМІ ширилися чутки, що Галкін та Пугачова після виїзду з рф прийняли рішення розпрощатися зі своїм житлом. Зараз РосЗМП повідомляють, що маєток продали за 400 млн рублів (181 млн грн).

Придбав його російський бізнесмен, продюсер, екс-учасник гурту «Ленінград» Стас Барецький. Він також заявив, що з замку, який колись Галкін спеціально спроєктував для Пугачової, аби вони жили там родиною, зроблять морг:

«Це я придбав замок Алли Борисівни буквально нещодавно. Він буде призначений для нашої еліти. Також там буде крематорій та трунова майстерня. А ще я маю ідею створити на території маєтку музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про цвинтарі від часів Івана Грозного до наших днів!» —заявив Барецький.

Як відомо, з початком повномасштабного вторгнення рф до України Максим Галкін виступив проти війни, підтримав Україну та засудив дії путіна. Через це його визнали «іноагентом». Згодом Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою та їхніми двома дітьми виїхали з росії і переїхали до Ізраїлю.

«Росія от-от встане з колін» — російський актор Дмитро Нагієв виговорився про війну в Україні

У Чернівцях українську співачку Настю Каменських довели до сліз: чи завершила концерт артистка?