in

Романтично та мило: екс-чоловік Лорак показав пеший танець з нареченою у розкішній весільній сукні

До новоспеченого подружжя приєдналася донька Лілії від попередніх стосунків.

Ексчоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, показав перший весільний танець з новоспеченою дружиною, візажисткою Лілією.

Відповідне відео чоловік опублікував в Instagram-stories. Перший весільний танець подружжя танцювало у самому центрі банкетної зали під романтичну пісню у живому виконанні. Тим часом гості свята спостерігали за парою та робили відео та фото.

Спочатку Мурат та Лілія показували жартівливі рухи. Однак згодом злилися у романтичному танку, коли довкола них була світломузика.

Фото: instagram.com/muratnalca

Згодом до подружжя приєдналася дитина Лілії від попередніх стосунків. Тим часом доньки Мурата від шлюбу з Ані Лорак на весіллі не було.

Фото: instagram.com/muratnalca

Зазначимо, Мурат Налчаджиоглу одружився з візажисткою Лілією 3 червня. Весілля пара зіграла під Києвом, а саме у Конча-Заспі. На своєму святі турецький бізнесмен, на відміну від своєї колишньої дружини співачки-зрадниці Ані Лорак, не забув, що в країні війна, яку розв’язала Росія. Чоловік на весіллі висловив любов до України та розповів, які «подарунки» передає російським окупантам.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу громадянин Туреччини, однак він, попри війну, залишився в Україні та допомагає боротися з російськими окупантами. Тим часом його колишня дружина Ані Лорак, яка є уродженкою Чернівецької області, обрала Росію, заробляє там кроваві рублі та мовчить про війну. Нещодавно зрадниця зганьбилася цинічною заявою у день, коли РФ ракетами обстріляла Київ та вбила невинних людей.

«Ти приклад для мене» — телеведуча Катерина Осадча показала рідкісне фото з ріднім батьком

«Думав, що гірше вже не буде»: Потап визвірився на окупантів після підриву Каховської ГЕС