in

«Ставилися, як до іграшки» — стало відомо, чому Лорак та Лілія Реус не довго були дружинами велелюбного турка

З жовтня 2023 року колишнього чоловіка опальної співачки Ані Лорак — турецького бізнесмена Мурата  підозрюють у розриві відносин з киянкою Лілією Реус, з якою вони не прожили у шлюбі і року.

Закоханні публічно ще не прокоментували ситуацію щодо цих чуток, але активно підливають масло у вогонь: подружжя видалило спільні фото з соціальних мереж та припинили разом з’являтися на публіці. Наразі бізнесмен знаходиться у Туреччині та планує зустріти Новий рік разом зі своєю донькою від першого шлюбу, а про свою нову обраницю навіть і не згадую.

Як з’ясувалося, турецький бізнесмен полюбляє розгульний спосіб життя. Ще будучи у шлюбі з Ані Лорак, співачка, яка замовчує злочинні дії російських загарбників та розважає росіян, неодноразово звинувачувала Мурата в невірності. Близькі люди з його оточення повідомили, що Налчаджіоглу заробляє гроші і всі їх витрачає на жінок, яких він не сприймає серйозно.

Мурат Налчаджіоглу та його друга дружина Лілія

«Батьки Мурата ніколи не сприймали Лорак серйозно і навіть не вважали її дружиною сина. Вони ставилися до неї як до іграшки, з якою не нудно, бо зірка і при грошах», — повідомив інсайдер.

Мурат Налчаджіоглу з Ані Лорак

І, як виявилося, батьки ще не встигли навіть познайомитися з другою дружиною Мурата.

«Він вміє знаходити впливових друзів із вищого світу з великими грошима. Вхожий в елітну тусовку в Туреччині за рахунок батьків, які трохи вище середнього класу. Мурат вміє заробляти, але не вміє масштабувати заробітки і накопичувати. Сім’я Мурата має гроші, а сам Мурат заробляє чисто на «потусити», — додало джерело.

Мурат Налчаджіоглу одружився вдруге

Варто зазначити, що зі зрадницею Ані Лорак Мурат прожив 10 років, а на початку 2019 року подружжя повідомило про своє розлучення, а вже у 2020 році він засвітився на спільних знімках з киянкою Лілією, а згодом вони узаконили свої почуття.

Читайте також: Відпочивши від війни, Потап повернувся в Україну і засвітився в обіймах найріднішої людини

В день атаки на Київ Влад Яма цинічно посміявся над українцями публікацією з Маямі

Знову зайшов не в той прохід: Кіркоров з’явився на публіці під руку з бородатим трансвеститом