in

42-річний співак-путініст Стас П’єха потрапив до лікарні з ознаками інфаркту

Російський співак Стас П’єха, який підтримує геноцид українців, вночі потрапив до лікарні.

Артиста-путініста госпіталізували зі стенокардією, у нього були ознаки інфаркту міокарда. Певний час 42-річний виконавець жалівся на біль у грудях та змінений ритм серцебиття.

Спочатку П’єха перебував на стаціонарі, далі його перевели в реанімацію де зробили екстрену коронароангіографію з черезшкірним коронарним втручанням — це вплив на коронарну артерію за допомогою невеликого проколу на шкірі. Це було зроблено, аби уникнути відкритої операції на серці.

Наразі співак, який підтримує криваву політику путіна, ще перебуває в реанімації. Як передають РосЗМП, лікарям вдалося запобігти інфаркт. Пізніше П’єха вийшов на зв’язок і зізнався, що не на жарт злякався за своє життя.

Зазначимо, що онук легендарної Єдіти П’єхи, яка також виявилася затятою путіністкою, Стас П’єха активно підтримує криваву політику путіна ще від 2014 року. Тоді артист виступив за анексію Криму і їздив з концертами на окупований півострів. 2021 року в Україні на артиста завели кримінальну справу за виступ на концерті, присвяченому відкриття мосту через Керченську протоку.

У квітні цього року Мінкульт вніс Стаса П’єху до списку осіб, які загрожують національній безпеці України через його пропутінську позицію та підтримку геноциду українського народу.

Приїхали на концерт, а стали десантниками: в Одесі «перехопили» музикантів

Гороскоп на 12 червня: Терезам — крах в особистому житті, Ракам — нові виклики