in , ,

«В Європі всі наді мною ржуть»: путініст Сергій Звєрєв, який підтримував Україну, втратив бізнес через війну

Епатажний російський співак, перукар та модельєр Сергій Звєрєв, який у 2014 році виступав на концертах у Одесі та вшановував пам’ять героїв Небесної сотні у Києві, розповів пропагандистським росЗМІ про те, що через війну в Україні втратив власний бізнес. Артист зовсім не обурюється з цього приводу, хоча санкції, безсумнівно, вдарили по його кишені. Сергій став затятим путіністом — і тепер навіть європейські колеги зірки не просто висловлюють подив, а відкрито насміхаються над Звєрєвим.

До початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, 60-річний Сергій Звєрєв володів салоном краси — серед клієнтів були найвідоміші та найзаможніші російські знаменитості . Втім, як зізнається Сергій, його довелося закрити.

Співак та модельєр втратив бізнес у Росії

«У Москві дуже дорога оренда. Для того, щоб розпочати бізнес, потрібні великі гроші. Це просто неможливо! Наразі, наскільки я знаю, у всіх колег така ситуація. У дизайнерів також. Багато хто з них закрив ательє і вдома намагається шити. Я, дивлячись на них, розумію, що зараз відкривати нічого не потрібно. Та й більшість моїх клієнтів виїхали за кордон«, – додав співак.

Як не дивно, Звєрєв зовсім не збирається емігрувати за кордон — навпаки, він виказує рішучість підтримати свою Батьківщину-терористку у прагненні винищити українців, навіть якщо сам житиме у злиднях. Така позиція артиста є зовсім не зрозумілою для його колег з Європи. «Наді мною давно всі ржуть. Колеги з Європи запитують мене: «Що ти там робиш? У тебе ні роботи, ні зйомок, ні ефірів – нічого немає, за що ти там тримаєшся?» А я вважаю, що любов до Батьківщини не обчислюється кількістю ротацій та гастролей, ані кількістю зароблених грошей«, – з гордістю видав Звєрєв.

Сергій Звєрєв у 2014 вшановував пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні

Варто зазначити, що так сильно любив Росію Сергій не завжди — адже у 2014 році він був одним з небагатьох російських артистів, що підтримували Україну. Ба більше — він місяць прожив у Києві під час Революції Гідності та навіть вшанував пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні, поклавши квіти на Майдані Незалежності. Але чому зараз Звєрєв має «перевзуту» позицію та підтримує загарбницькі дії Кремля — залишається таємницею.

Читайте також:«Я не знаю, хто ці люди!» — Полякова виправдалася за свій виступ на скандальному весіллі пари ексчиновників у Львові

Любові вистачило на чотири місяці: ексчоловік Ані Лорак розлучається з українкою

Потап з Настею Каменських таємно виїхали з України — супутниця опублікували кадри з літака